Epeydir kullanıyordum. Oğlum Nvidia Shield aldığı için boşa çıktı. Herhangi bir problemi yoktur.
Özellikle IPTV için kullanılır. En son 26.04.2021 tarihinde güncellenmiştir. Kutusu, sağlam kumandası, uzaktan kumanda genişleticisi ve adaptörü vardır. Vesa braketini bulamadım. Hiç ihtiyacım olmadı.
Güncellemeler otomatik gelmektedir. Youtube yerine Youtube'ı reklamsız gösteren Smart Tube uygulamasını kullanıyordum. Netflix çalışmaktadır. Sadece ilk kullanımdan önce Chrome tarayıcıdan hesabınıza giriş yaptıktan sonra uygulamayı açın. Böyle yapmazsanız yanlış kullanıcı hatası veriyor. Daha sonra direkt uygulamadan giriş yapabilirsiniz. Güncelleme isterse iptal edin.
Bazı özelliklerini ve Netflix izlemesini gösteren bir video çektim. Çözünürlüğü nasıl görüntüleyeceğimi bilemedim. Belki çektiğim videodan bir çıkarım yapabilirsiniz. Kodi 16 düzgün çalışıyor. IPTV için MyTvOnline güncellenmiş bir şekilde hazır gelmektedir.
Öncelikle kendi uygulama deposu olan Market'den uygulama yükleyebileceğiniz gibi. Google Play Store uygulamasından da yükleyebilirsiniz. Market'teki uygulamalar cihazla uyumludur. Play Store'dan ise cihazla uyumlu uygulamaları bulmanız lazım.
Cihaz rootlu değidir ve rootlanamaz. Custom rom yok, yüklenemez. Zaten rootlu olsa Netflix izlenemez diye biliyorum.
Özellikleri aşağıdaki gibidir.
DONANIM/YAZILIM:
• Kapasite 8 GB
• İşletim Sistemi Android
• İşletim Sistemi Sürümü 4.4.2
• CPU (İşlemci) ARM Cortex A7
• CPU Frekansı 1.5 GHz
• CPU Çekirdeği 4 çekirdek
• Grafik İşlemcisi Mali 450
• Bellek 1 GB
• Bellek Tipi DDR3
GÖRÜNTÜ:
• Çözünürlük 2160 p
• Çözünürlük Biçimi UHD (4K)
BAĞLANTILAR:
• Dahili Wi-Fi Var
• Ethernet Var
• Ethernet Hızı 100 Mbit/s
• HDMI Var
• HDMI Standardı HDMI 1.4
• USB Var
• USB Standardı USB Type-A
• USB Versiyonu 1 adet USB 3.2 – 1 adet 1USB 2.0
• USB Girişi Sayısı 2
• Diğer Bağlantı Noktaları AV - Optik Dijital - SD / MicroSD
Popüler Uygulamalar: Netflix - Youtube - Kodi
Özellikler: IPTV Desteği - Miracast Uyumu - Oyun - 3D Desteği
Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.