Şimdi Ara

FORTNITE (Epic Games) | PS4 ANA KONU (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
460
Cevap
10
Favori
32.646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Birlikte duo veya squad oynamak isteyen, yaş önemli değil ancak yeterli olgun seviyesinde olup çöp muhabbet yapmayacak ve battlepass sahibi arkadaşlar ekleyebilir.

PSN ID: KeyboardMiner
    Epic Games: kmlsfk
  • Ben de squad ariyom battle passi olan. Ama seni asagi cekerim noobumda biraz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar iyi günler dilerim, fortnite’da yaşı 18 üstü olan arkadaşlarım ve abilerim ekleyebilir. İyi veya kötü oynamasının önemi yok, iyi oynayan win kasmak odaklı oynayan arkadaşlar eklerse win kasmaya bakarız, isteyen beraber eğlencesine oynamak içinde ekleyebilir. 214 winim var win oranım %9

Psn : pinkman060

Epic : pinkman060

• PSN : musfili

Yaş 36 , battlepass da var (neden bunu istiyorsunuz bilmiyorum ) noob değilim :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: muserturer

PSN : musfili

Yaş 36 , battlepass da var (neden bunu istiyorsunuz bilmiyorum ) noob değilim :D
    Battlepass olunca oynadığın kişi extra xp kasabiliyor skin uogradleri için. Boş işler abi ahah

• arkadaşlar selamlar biz 3 kişi ps4 üzerinden oynuyoruz bir kişi eksiğimiz var anlayacağınız . Yaşlarımız 22-23 güzel muhabbet döndürüyoruz öyle kasıntı oynamayız oyunu . ekleyin beraber oynayalım :) PSN : MightyTed7
  • Merhaba. Sadece ps4 üzerinden oynadığım fortnite hesabıma bu gün içerisinde bir başkası erişti ve 3 adet iade hakkımı kullanım şu lazerli köpekbalığı planörünü almış hesaba. Bununla ilgili hesabımın bir gün önceki haline getirilmesiyle ilgili talep ileten bir ticket attım. Yani iade haklarımın geri tanımlanmasını ve iade edilen ürünlerin hesaba geri tanımı yapılıp, iade ile elde edilen v bucksların geri alınması ile ilgili. ps4 den başka bir yerde oynamam. Bir kere pc den opera üzerinden epicgames sitesine giriş yaptım o kadar. Böyle bir durumla karşılaşıp iade alan oldu mu? Oyuna başlayalı 2 hafta anca oldu. İyi miktarda para da yatırdım stw modu + skinler için. Hevesim kaçmasın boşuna.
  • dualshock'u nasıl tutuyosunuz ben daha hızlı olması açısından orta ve işaret parmağımı r1 r2 l1 l2 ye yerleştirip oynamaya basladım ama parmaklarım ağrıdı.
  • T1WCM kullanıcısına yanıt
    O yaptiginiz sagliga zararli. Oyun icin deymez bence yapmayin bidaha. Cogu prolar scuf kullaniyo.

• 1 tur kac kota harciyo bilen varmi?

• ps4 keyboard ve mouse kullanımı yasaklandı mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: KOEMAN32

O yaptiginiz sagliga zararli. Oyun icin deymez bence yapmayin bidaha. Cogu prolar scuf kullaniyo.
    Başka nasıl oynayacak ki

• Tommy Shelby kullanıcısına yanıt
    Orta parmaklari kullanmak sagliga zarliymis diyd okumustum. Nekadar dogrudur bilmem. Ama bikere denemistim 1 saat parmaklarim agrimisti bayagi.

• Fortnite - New Item: Shockwave Grenade | PS4

• Oynamak isteyen varsa psn: kanjiRulez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thrashard -- 9 Eylül 2018; 14:55:5 >
  • PlayStation'da arkadaş arayanlar buraya baksın PS Türkiye
  • V-Bucks lara zammı geldi?Ekranda 30 tl yazan şey satın ala basınca 44 tl oluyor

• Lucky Blow kullanıcısına yanıt
    Bende oynuyorum ama pek iyi sayilmam yas 28 psn nuralinho birlikte oynamak isteyen ekleyebilir

• Oyunu us psn hesabımda oynuyorum. PVe modunu da oynamak istiyorum fakat kurdan dolayı fiyatı çok yüksek. Psn kardeşliği kullanma yolu var mıdır fortnite oyununda varsa nasıl hangi modu almalıyım. bilgisi olan var mı ?
  • Psn kardesligi olmuyor malesef

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.