FORTNITE (Epic Games) | PS4 ANA KONU (21. sayfa)
-
-
Ps4 de fortnite aim desteği var mı varsa ben bulamadım yerini söyler misiniz lütfen
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
Sony kararı yüzünden, Playstation ile diğer platformlar arası ortak hesap ile oynanamıyordu. Bununla ilgili bir gelişme var mı? -
-
Fortnite'a Sürülebilir Arabalar Yarın Geliyor
Fortnite'a en sonunda sürülebilir arabalar geliyor.
Epic Games, Fortnite'ın The Joy Ride güncellemesinin 5 Ağustos'ta yayınlanacağını duyurdu.
Epic Games, ne tür araçların oyuncuları beklediğine dair birkaç konsept görsel paylaştı. Spor araba Whiplash ve tır Mudflap sürülebilir araçlardan bazıları olacak gibi görünüyor. Jonathan287 adlı reddit kullanıcısının topladığı diğer oyun içi posterler kamyon ve sedan araçlarının da geleceğini işaret ediyor.
www.bolumsonucanavari.comFortnite'a Sürülebilir Arabalar Yarın Geliyorhttps://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Fortnitea_Surulebilir_Arabalar_Yarin_Geliyor-103536.htm
-----
-
-
-
Nisan almanin yollarini aramakla ugrasma bu oyun pubg vs. degil. Insaa malzemelerini nasil hizlica kurar onlarla kendime kalkan vs. yapar ona alis. Oyunun cok sevilmesinin nedeni ve diger beles oyunlara gore populer olmasinin nedenide bu. Mesela bir tuyo vereyim ds4 te her insaa mazemesini ayri tuslara atama secenegi var onla basla. Gerisi corap sokugu gibi gelir.quote:
Orijinalden alıntı: pgdnBREAK
Ps4 de fortnite aim desteği var mı varsa ben bulamadım yerini söyler misiniz lütfen -
Fortnite: Son Gülen İyi Güler Paketi Duyuruldu
Warner Bros. Interactive Entertainment, Epic Games ve DC, Fortnite: Son Gülen İyi Güler Paketi'ni PlayStation 5, Xbox Series X, PlayStation 4, Xbox One ve Switch için duyurdu.
17 Kasım'da dijital ve kutulu olarak $29.99 fiyattan çıkışını gerçekleştirecek.
Pakette 1.000 V-Papel, üç kostüm (The Joker, Poison Ivy, Midas Rex), üç sırt süsü (Laugh Riot, Back Bloom, Midas Crest), dört kazma (Bad Joke, The Joker's Revenge, Ivy Axe, Kingmaker) ve Kartını Seç ifadesi bulunacak.
Epic Games tarafından belirtilene göre "Mobilde ve PC platformlarında oynayan oyuncular, içiniz rahat olsun. Fortnite: Son Gülen İyi Güler Paketi'ni nasıl satın alabileceğinizi yakında paylaşacağız."
www.bolumsonucanavari.comFortnite: Son Gülen İyi Güler Paketi Duyurulduhttps://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Fortnite_Son_Gulen_iyi_Guler_Paketi_Duyuruldu-103828.htm
-
-
-
-
Şu oyunun anime grafik yerine gercekci 3d grafik olmasini o kadar cok istiyorum ki anlatamam. Umarim ps5 te devam oyunu olur ve 3d gercekci grafik ile yaparlar.
-
Mando'nun Ödül Avı SSM | Fortnite
-
Ripley ve Xenomorph, Sıfır Noktası'ndan Geçerek Fortnite'a Geldi
Efsanevi dövüşçüler Ryu ve Chun-Li, Sıfır Noktası'ndan Geçerek Fortnite'a Geldi
Lamaboynuz Aramızda: Kankalama, Fortnite Tayfası Üyeleri İçin Mart Ayında Geliyor
-
Fortnite'ın 6. Sezonu Tek Oyunculu Bir Deneyim İçerecek
Fortnite'ın 2. Bölüm: 6. Sezonu 16 Mart'ta başlıyor ve yeni sezonun başlaması şerefine bu sefer ilk defa tek oyunculu bir etkinlik düzenlenecek.
Epic Games tarafından belirtilene göre "Yeni sezona ilk başladığınızda, Ajan Jonesy'nin Sıfır Krizi Finali'ndeki görevinin sonunu oynayacaksınız. Bu olayın sonuçları, bildiğimiz gerçekliği tamamen değiştirecek. Merak etmeyin, Sıfır Krizi Finali tek kişilik bir deneyim. Bu yüzden sezonda ilk kez oturum açtığınız zaman kaçırmadan oynayabileceksiniz."
Alternatif olarak oyuncular bu deneyimi sinematik hikâye formunda çevrimiçi izleyebilecek.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X