Şimdi Ara

Fortress War Kazanan Unionlar [Tüm Serverler] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • sağol bende çok istiyodumda rome serverinde reborn kimle yaptıda yendi nasıl öğrencem budu lazımda lütfen yazarmısın biliyosan
  • Heavenin sosunlu elemanlar artık girmio oyuna hepsi 90 lvl capi beklio bi de galiba ChinaRoad hacklendi we onun yan charlarda gitti galiba
  • bunların arasında türk guildi var mı?
  • poseidon'da TearSofSun'un kazandığını görmüştüm ama bunlar guild mi union mu herkes guild fln demiş aklım karıştı
  • quote:

Orjinalden alıntı: sapika

Heavenin sosunlu elemanlar artık girmio oyuna hepsi 90 lvl capi beklio bi de galiba ChinaRoad hacklendi we onun yan charlarda gitti galiba

sen heavende deilmisin siz savasda yokmusunuz ? _TC_ le union olmusnuz galiba
  • wazazı ılk kez duydum:d
  • quote:

Orjinalden alıntı: saygacfurkan

Troyda Suprermacy kazanmış hayret.Ben troydayken çok iddialı bir guild değildi herhalde toplandılar.

Ewet süper bi union olduk, Biz o unionda EXCALUBOR ile varız 8/6 guildli bir union 2 guild eksik fakat tam savaş zamanı sürpriz 2 guildi uniona alarak son dakkada XxX lere süper bi gol attık Muhtemelen her savaşta da bu böyle olacak, Ayrıca supremacy guildi içi savaş saati sabaha karşı saat 04:00 - 06:00 arası deng geliyodu o guildde katılımda baya yüksekti, Bizim master bayrak koymasını bilmediği için supremarcy nin bayrağı konulmuş Ayrıca elimizdeki video ve resimlerde kale savaşlarında yanımızda GM bile var Ama video formatı nası bi formatsa youtube'ye henüz koymayı beceremedik

Edit: [GM]Kimpaksa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheExploreR -- 29 Aralık 2007; 10:18:46 >

• Bushido SlayerS in uniona girdi bundan dolayı aldı SlayerS diğer türlü biras zor alırlardı. ya bushido ya SultanS alırdı. bushiod kaybetmekden korktu gizlice SlayerS in uniona girdi
    quote:

Orjinalden alıntı: orionsguard

1 gün once hiç sun itemi olmayan bir guildde ertesi gunu butun memberlarinda +7 sun wep +5 sun set cıkan bir guild

SlayerS hala ayakta kalmalarına sasırdım
  • Neptune Göremedim
  • quote:

Orjinalden alıntı: saygacfurkan

Troyda Suprermacy kazanmış hayret.Ben troydayken çok iddialı bir guild değildi herhalde toplandılar.

Ben xXx Yada 300Knights Bekliyordum
  • pluto yu yazmamıs plutoda Scorpions
  • quote:

Orjinalden alıntı: _SouL_

Neptune Göremedim

Serverda 5x bile yokken adamlar kale savaşlarıylamı uğraşır
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.