Önce konuştuğun kelimelere dikkat et ,ben kendini bilmez değil konunun gidişatını önemseyen biriyim.Binlerce kişi alıntı yazsaydın vs vs vs demiş.Birkaç kişi küçük düşürücü ithamlarda da bulunmuş sende devamında ve yaklaşık 15-16 gün sonra ortamı germeyelim vs yazmışsın.Bu tartışma yaratacak mesajların arasında gereksiz bir mesaj olduğu için mesajını sildim.
Lurtz'un konusuna yazdığım son mesajda bir e-mail adresi var düşünceni görüşünü şikayetini oraya gönderirsen makbule geçer,burda "şikayet edeceğim,canımı sıkıyor" gibi mesajlar yazmamanı rica ediyorum.
İşini ciddiye almak iyidir,fakat sakın geri tepmeyin.
quote:
Orjinalden alıntı: murderuo
Önce konuştuğun kelimelere dikkat et ,ben kendini bilmez değil konunun gidişatını önemseyen biriyim.Binlerce kişi alıntı yazsaydın vs vs vs demiş.Birkaç kişi küçük düşürücü ithamlarda da bulunmuş sende devamında ve yaklaşık 15-16 gün sonra ortamı germeyelim vs yazmışsın.Bu tartışma yaratacak mesajların arasında gereksiz bir mesaj olduğu için mesajını sildim.
Lurtz'un konusuna yazdığım son mesajda bir e-mail adresi var düşünceni görüşünü şikayetini oraya gönderirsen makbule geçer,burda "şikayet edeceğim,canımı sıkıyor" gibi mesajlar yazmamanı rica ediyorum.
quote:
Önce konuştuğun kelimelere dikkat et
- Uğur Yazdıklarımın sonuna kadar arkasındayım, madem konunun gidişatını takip eden birisisin senin yerinde başka bir Yönetici olsa idi samimi söylüyorum bu konuyu önce likitler ve üstteki bilgileri alır Rehbere mi eklerdi artık neyapacağını bilemem. Ama ben sütteki Mesajlarda dikkat ettim de ser[P]entine'nin bazı mesajları konuyu devam ettirici olmuş, yönetici değğilmisin Bas kilidi olsun bitsin. Sanki yapmadığınız şey.
- Benim durumumda sen olsaydın eminim aynı değilde buna benzer bir tepki verirdin. Uğur lütfen yapılmayacak şeyler yapmayın rica ediyorum . . .
Başlangıç rehberini okumadığın buradan belli,çünkü bu konunun benzeri orada da var.Ben konuyu kilitlemek yerine devamı gelsin diye"Gereksiz Mesajlar" ı siliyorum.Emin ol ben bir gün bile mesajım neden silinmiş yaa diye bir kimseye kendini bilmez demedim,dememde.Bir yönetici bunu uygun bulmuşsa vardır bir bildiği dedim,ama sen bu şekilde düşünmek yerine bile hemen atağa geçip bir kimseyi küçük düşürücü kelime ile itham ederek gereksiz mesajlar savuruyorsun,bu mesajları silenlerede görevlerini öğretmeye çalışıyorsun.Konuyu kilitliyorum bu tartışma daha sürer gider ama istersende pm den devam ederiz.
Herkese iyi ve kurallı forumlar
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme