Slm ben bir sitenin Adminiyim.Buna rağmen bu siteye rütbe yıldızlarını koyamıyorum.Yardım ederseniz sevinirim.
MSN'den de ulaşabilirsiniz Adres:mdkuru@hotmail.com
Banimde böyle sorunum var yardım eder iseniz sevincekim
S.A. Rütbe bir gif veya jpegdir. Senin ilk önce bir rütbe grubu bulman gerek.Forumda veya googleda arat kesinlikle arat düzgün görünmesi için forumunun back rounduna uygun birşeyler seç.Sonra artık ne kullanıyorsun bilmiyorum bilgisayarına indirdiğin rütbeleri tek tek imageshack.us gibi biryere host ordan verilen direkt linkleri forumunun ilgili yerine yapıştır.İstediğin gibi isimde verebilirsin.Biraz tahmin biraz karıştırma biraz yorum biraz zeka bu işleri kolay halledebilmene yardımcı olur.
site önce hangisi forumsa smf mi phpbb mi falan hangisi veya başka bişey mi onu yaz ilk başta
Bende onu sorcaktım phpbb ise sana bir dosya gönderirim bir de sql sorgusu sen bişi yapmadan direkman hallederiz..
smf
Ya sitede rütbe grup'u fln var ama ben rütbe yıldızını değiştirmek istiyorum.Yıldız dosyaları elimde var ama koyamıyorum bi türlü.(yardıııııııııııııımmmm)
smf ile hiç uğraşmadım ama phpBB ile (gerek 2.0.xx gerekse olympus) ne sıkıntı olursa gel sor hallederim...
1.phpbb forumda nasıl rütbe konur? 2.Bide sitemin adminiyim sitemin adreside ..... .yforum.net bunun ismini nasıl degistiririm bide başına wwwsonunada net getirebilirim birsi öyle yapmış adresdewww.turk.forumlari.net 3.Chat nasıl foruma eklenir bidewww.turk.forumlari.net bunda oldugu gibi nasıl reklam eklenir. 4. Başka yo
ya smf ise kullandığın temanın içine at istediğin yıldızı sonra grupları düzenledikten sonra da satrs.gif mesela öle ayrla tmm dır
1.phpbb forumda nasıl rütbe konur? 2.Bide sitemin adminiyim sitemin adreside ..... .****.net bunun ismini nasıl degistiririm bide başına wwwsonunada net getirebilirim birsi öyle yapmış adresdewww.turk.forumlari.net 3.Chat nasıl foruma eklenir bidewww.turk.forumlari.net bunda oldugu gibi nasıl reklam eklenir. 4. Başka yo
1) Admin sayfasına git > Kullanıcı yonetiminden kullanıcı seviyelerine gir > ayarları istegine gore duzenle 2) anlamadım 3 ) anlamadım
anlamadım cünkü adres kapanmıs :D
benzer bir sorunla karşı karşıyayım, msn den yardım edecekler PM.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme