Şimdi Ara

Forum acmak istiyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ben elimden geldigince kendim forum acmak istiyorum. bu konularda deneyimim yok. Ingilizcem iyidir. Gerekli program, script vs. cabuk ogrenirim bir kac basit ucretsiz site yapmisligim var. danismak istedigim birkac konu var.
    1- Phpbb2 mi 3 mu? yoksa baska bir yazilim mi onerirsiniz? Kullanici dostu olsun, modlari eklentileri bol olsun ben yazmak zorunda kalmayayim.( Forumu 3 dilde acmam gerekiyor phpbb3 de bu dillerden bir tanesine destek yok yani language paketi yok, phpbb2 de bu 3 dil de var.)
    2- Hangi Host tavsiye edersiniz sadece ana sayfa ve forum olacak, hangi kriterleri goz onune almaliyim? Kullanicilarin profil yaratip fotograflarini yukleyebilmelrini istiyorum. Hesapli bir host olsun.
    oneri ve fikirlerinizi bekliyorum tesekkurler.

• merhaba.
    1 ) Eğer bu konuda bilginiz varsa php 3 yada smf yi öneririm. genel olarak smf daha yaygın kullanılmasına rağmen phpbb 3 bana daha kolay gelmiştir. ikisini de denemenizde fayda var.
    burada smf ile yapılmış siteler var:http://www.smfturk.net/forum/index.php?board=36.0
    burada da phpbb ile yapılmış olanlar:http://www.phpbbturkiye.net/gorus-istek-f12/oneri-phpbb3-siteleri-t952.html

2) host konusunda d.h ve diğer forumlarda mence.net i araştırırsanız güven ve teknik destek konusunda kullanıcıların olumlu yorumlarını göreceksinizdir.
    Bu şekilde eğer forumunuzda yasa dışı içerik olmayacaksa size de hizmet verebiliriz.
    bunun için profilimden msn i eklerseniz detayı görüşürüz

iyi günler

• Ortalık forum kaynıyor.Gerek yok.Ama yine de sen bilirsin..
  • quote:

Orjinalden alıntı: llhuntyll

Selamlar,
    Ben elimden geldigince kendim forum acmak istiyorum. bu konularda deneyimim yok. Ingilizcem iyidir. Gerekli program, script vs. cabuk ogrenirim bir kac basit ucretsiz site yapmisligim var. danismak istedigim birkac konu var.
    1- Phpbb2 mi 3 mu? yoksa baska bir yazilim mi onerirsiniz? Kullanici dostu olsun, modlari eklentileri bol olsun ben yazmak zorunda kalmayayim.( Forumu 3 dilde acmam gerekiyor phpbb3 de bu dillerden bir tanesine destek yok yani language paketi yok, phpbb2 de bu 3 dil de var.)
    2- Hangi Host tavsiye edersiniz sadece ana sayfa ve forum olacak, hangi kriterleri goz onune almaliyim? Kullanicilarin profil yaratip fotograflarini yukleyebilmelrini istiyorum. Hesapli bir host olsun.
    oneri ve fikirlerinizi bekliyorum tesekkurler.

aynı şeyi bende istiyorum.. bi konuda yogunlasmıs bi forum mu açcaksın yoksa genel olarak tum konuları mı kapsıycak??

• Tanisma, muhabbet farkli milletten insanlari kaynastirma amacli olacak.
    3 dile hitap etemem gerekiyor, dil sorunum yok ama bi konuya uc ayri dilden basliklar acilinca karmasa olacak sanirim.
  • gelişmeleri buraya yazarsan sitenin isimiyile iyi olur.. eger bi konuda yarımım olucaksa beraber bişelerde yapabiliriz bende bi inglizce var ama
  • Kesinlikle mybb öneririm..Heryer smf oldu artık görünce tiksinmeye başladım..phpbb3 güzel ama sana tavsiyem mybb kurman oldukça plugini var ve kurulumu kolay..Plugin ve temalarıyla beraber vbulletinden hiçbir eksiği kalmıyor nerdeyse.. destek siteleriwww.mybbdestek.comwww.mybbturkiye.com
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.