Şimdi Ara

forum almak istiyorum parayla

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ucuz yollu forum almak istiyorum ama hazır fiyatları ne kadardır bide bu işle uraşan arkadaş varsa bana yardımcı olsun ondan alıyım yabancıya gitmesin bekliyorum

• arkadaşım, al bir domain ve host. kur ücretsiz olan forumlardan...

phpbb veya smf vs...hangisi hoşuna gidiyorsa kur bir tanesini.

yok eğer kullanıcıs olan, belli bir yere gelmiş forum satın almak istiyorsan orası ayrı, biraz keseyi açacaksın
  • bedava forum çok kurdum ama hmn çöktü bide istdklrimi ypmdm
  • en iyi bedava forum hngisi o ndn kurıyım o zmn bide rep olyı nasıl oluo
  • valla en iyi hangisi bilemiyorum ama ben phpbb kurdurmuştum. hoşuma gidiyor phpbb. rep olayı phpbb de var mı bilemiyorum ama onlar eklenti oluyor. eklrsin forum rep olayı sende de olur.

vbulletin var bir de ama o ücretli...
  • arkadaşlar buldum yardımlarınız için teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akgyearone -- 4 Haziran 2006; 11:54:13 >
  • akgyearone, bakıyorum da sizin sesli harfler sizden önce tatile çıkmışlar? ...
  • ne kadar bütçen var bu iş için ona göre sana bi forum kuralım hazır host domain falan hepsi dahil hazır phpbb forum kurarım sana sen ne kadar verebilecegini yaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: keymen

ne kadar bütçen var bu iş için ona göre sana bi forum kuralım hazır host domain falan hepsi dahil hazır phpbb forum kurarım sana sen ne kadar verebilecegini yaz

• Herşey para olmuş resmen memlekette...

Ortalık forumdan geçilmiyor, bir çoğu aynı içeriğe sahip. Birbirlerinden kopyala/yapıştır yapıyorlar sürekli.

Yazık. Bu ülkede internet gelişecek öyle mi? Rüyamda görsem yine inanmam...
  • hostun ve domain'in warsa sana istediğin forumu ÜCRETSİZ kurabilirim..

Msn : mrt48_8@hotmail.com
  • msnye gel kardeş host+domain+kurulum ucuz birşeyler ayarlarız beyazatliprens31@hotmail.com

mybb kurarım sana
  • geç kaldınız sanırım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ke[R]eM

Herşey para olmuş resmen memlekette...

Ortalık forumdan geçilmiyor, bir çoğu aynı içeriğe sahip. Birbirlerinden kopyala/yapıştır yapıyorlar sürekli.

Yazık. Bu ülkede internet gelişecek öyle mi? Rüyamda görsem yine inanmam...

aynen dostum haklısın kopyala yapıştır dan bir fark yok birde bu işi yapanların amacı sadece : RüTbe
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.