Forum abileri herangi bi mesaj yazarak ne kadar yıldızınız olduğunu gösterir misiniz lütfen ? ( 5 yıldızın altındakiler katılamaz)
quote:Orijinalden alıntı: Peynir Alti Suyu Tozubenim yıldızım yok ama 2004 den beri burdayım ben şimdi abi olamıyormuyum hay allah bilmem ama 5 yıldız olması gerekir mesela yarbay, mareşal...
quote:Orijinalden alıntı: Peynir Alti Suyu Tozubenim yıldızım yok ama 2004 den beri burdayım ben şimdi abi olamıyormuyum hay allah önemli olan ne kadar yıldızın olduğu yada ne kadar çok mesaj attığın değil ne kadar bilgi paylaştığındır bende 2004 kasımdan beri buradayım
quote:Orijinalden alıntı: Tyler Durdenönemli olan ne kadar yıldızın olduğu yada ne kadar çok mesaj attığın değil ne kadar bilgi paylaştığındır bende 2004 kasımdan beri buradayımAlıntıları Göster ya onu demiyorum yıldızı çok olanları görmek istiyorum sadece
quote:Orijinalden alıntı: Tyler Durdenönemli olan ne kadar yıldızın olduğu yada ne kadar çok mesaj attığın değil ne kadar bilgi paylaştığındır bende 2004 kasımdan beri buradayımAlıntıları Göster ben 26 nisan 2005 den beri buradayım forum abisi değilde forum amcaları kimler en eski kim forumda
quote:Orijinalden alıntı: € m R £_1320ya onu demiyorum yıldızı çok olanları görmek istiyorum sadece Alıntıları Göster bakma bende 4 tane göründüğüne aslında daha fazla. geri kalanlar paslanmıştı kalaycıya verdim cilalasın diye
quote:Orijinalden alıntı: € m R £_1320tmm bakayımAlıntıları Göster Ben ne adamlar gordum elbisesi olmayan, ben ne elbiseler gordum icinde adam olmayan!!!
quote:Orijinalden alıntı: MarkandeyaBen ne adamlar gordum elbisesi olmayan, ben ne elbiseler gordum icinde adam olmayan!!!Alıntıları Göster çok merak ediyorsan üyelere bak
quote:Orijinalden alıntı: holywarsçok merak ediyorsan üyelere bak Alıntıları Göster Bu konunun yeri "Gereksizler"
quote:Orijinalden alıntı: holywarsçok merak ediyorsan üyelere bak Alıntıları Göster noldu ama benim yok napcaz şimdi ama katılalı daha sene olmadı dur bakalım birkaç sene sonra görürsün
quote:Orijinalden alıntı: nolamaznoldu ama benim yok napcaz şimdi ama katılalı daha sene olmadı dur bakalım birkaç sene sonra görürsünAlıntıları Göster
quote:Orijinalden alıntı: SalvatuonBu konunun yeri "Gereksizler" Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: Salvatuon Bu konunun yeri "Gereksizler" +1
quote:Orijinalden alıntı: serrrrroquote:Orjinalden alıntı: Salvatuon Bu konunun yeri "Gereksizler" +1 Alıntıları Göster