Şimdi Ara

Forum dışı satıldı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 Forum dışı satıldı.
    Satılmıştır, silinebilir.
    Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Evet | 2 Kasım 2024 Satıldığı Şehir : Kilis, Merkez Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Bu fiyatada satılmazsa zaten kullan Furkanım tavsiye ederim oc yap fark hissetmezsin rtx3070 ile.Garantisiz amazon karakuru mudur nedir onlar 11000 e dayandı.Sıfır 3 fanlı tr garantili kart için fiyat çok iyi bu piyasada.

• VolkanCOO kullanıcısına yanıt
    Sağolasın abi. Öyle valla, beklendikçe de artacak zaten. 3060 Ti ile 3070 arasında neredeyse fark yok aynen. Ben de kullandım tüm kartlar, elimden geçti biliyorsun az çok. Zaten nakit ihtiyacı olmasa satmam şu an elimdeki hiçbir şeyi. Hiç görüşemiyoruz ya uzak kaldık, bir ara konuşalım müsait olduğunda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluelife27 -- 11 Kasım 2021; 19:43:4 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bluelife27 kullanıcısına yanıt

Aynen öyle oldu valla görüşemiyoruz.Bu kartla hiç fark yok rtx3070 arasında.Kart çok iyi oc oluyor en az %10 performans artışı var bende bu sendeki 3 fanlı %15 rahat görürsün.

• VolkanCOO kullanıcısına yanıt
    Sağolasın abi. Fiyatı biraz daha tok satıcı kıvamına getireyim madem. Satılmazsa da birkaç güne açar kullanırım zaten :)

• 12500 tl ye inventusta 3070 giriyor. %10-%15 arası performans farkı olacagını varsayarsak bu kart 11 bin tl eder dostum. Abartmanın lüzumu yok.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Şu muhabbeti görünce atmadan duramadım. Piyasadan haberiniz yok herhalde.

197 TL daha fazla verip 3070 alabilirim. Bu kartı 2 gün önce 12500 TL ye aldım SS atabilirim.

Yada 140 TL fazla verip MSI da alınabilir.

Forum dışı satıldı.
    Forum dışı satıldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Furkanydn -- 12 Kasım 2021; 17:20:53 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    forum dışına satıldı.
    7 yıl önce açıldı
    FORUM DISINA SATILDI
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Furkanydn kullanıcısına yanıt
    o 3070 5 gün önce 12580₺ idi inventusda. Yaklaşık 15 saat stok vardı bide.

• hyperino kullanıcısına yanıt
    Evet bende ordan aldim

• 1) Link atılmayıp ilan baltalayan yorumları itinayla şikayet ederim.
    2) Kartın modelinden modeline piyasasının değiştiğini bilmeyen adamla zaten uğraşmam yine şikayet ederim.

• Ya da şikayetle uğraşmam direkt satarım. Herkese iyi günler :)

• bluelife27 kullanıcısına yanıt
    Hocam model diyorsunuzda 3060 ti ile 3060ti karışılaştırmadık. tek fan bile olsa 12580₺ ye rtx 3070 giriyor tr garantili.

• hyperino kullanıcısına yanıt
    Ben sattım zaten kartımı daha neyin tartışmasını yapıyoruz :)
    Ha fiyat üzerine konuşuyorsak 2 güne zaten o kartlar da 14.000-14.500 diye yavaş yavaş artacak. Dolar, eth, stok ortada ve her geçen gün daha kötüye gidiyor. Bu fiyatları da ararız gibi gözüküyor yani.
    Ha bu arada bu kart 11.000 eder demişsin ya dostum, aynı kartı (sıfır Tr garantili şekilde) 11.000'e getirirsen ben senden alırım yani. Nasılsa kartın ederi 12'nin üstünde sen kabul etmesen de :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluelife27 -- 13 Kasım 2021; 10:51:15 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.