n82 kullanhyorum. Mesaj yaywma ekranı shgyağ ne yazdığımı goremiyorum.
Derdimi anladığınızı tahmin ediyorum, ilk kez denedim az önce mobil sürümü tam olarak.
Mesaj yazma ekranı simsiyah olduğu için ne yazdığımı göremiyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: Citizen
quote:
Orijinalden alıntı: N!ghTM@sTeR
K790i Turkce karakter sorunu hala devam ediyor. Lutfen su sorunu cozermisiniz.
Klavyenizde Türkçe karakerler yoksa gönderememeniz çok normal, istek olursa belki çığöşü harfleri için bir kolaylık yapabiliriz.
Türkçe karakterler var tabii ki; fakat Türkçe karakter kullanılmış ve Türkçe karakter kullanmak istediğim mesajlarda "çışüğö" harfleri tuhaf simgeler şeklinde çıkıyor, mesaj yazmayı ve okumayı zorlaştırıyor.Bu durum sadece DH'de oluyor, diğer sitelerde Türkçe karakter sorunu yaşamıyorum.
Türkçe karakterlerle denediğinizde sadece sizin telefonunuzda mı öyle görünüyor, yoksa bilgisayarınızdan baktığınızda da öyle mi görünüyor? Eğer bilgisayarınızda da tuhaf karakterler çıkıyorsa sorun bizde, ama eğer değilse sorun sizde olabilir.
I harfini kullan?nca bu cikiyor ? C harfini kullaninca ç S harfini kullaninca ? O harfini kullaninca ö U harfini kullaninca ü G harfini kullaninca ? Bu simgeler cikiyor.
Merhaba ben nokia e63 ile opera mini 4.2 uzerinden baglaniyorum. Oncelikle bu uygulamadan gayet memnunum fakat bazi oneri ve sorunlarim var:
1: gelen veya giden kutusunda bir mesaji veya tumunu sec komutunu kullanarak mesaj silmek istedigimde islem gerceklesmiyor, beni ana sayfaya atiyor.
2: kesinlikle bir arama sekmesi bulunmasi gerektigine inaniyorum.
3: google ile bir arama yaptigimizda donanimhaberle ilgili bir sonuca baglaniyorsak eger, ya masaustu versiyonu aciyor(bildiginiz gibi yazilar tam cikmiyor bu durumda) ya da mobil surumun anasayfasina geliyor, icerik cikmiyor yani.
4: foruma telefondan avatarimizi upload yapabilsek super olurdu.
5: sayfalarda cikicak konu ve mesaj sayisiyla ilgili bize tercih sunulmali veya direk konu veya cevap sayisi arttirilmali.
6: profillerimizi daha detayli inceleyebilsek veya diger uyelerin profillerini daha detayli gorebilsek daha iyi olucak.
Tesekkur ederim simdiden :)
?lk önce tebrik etmek istiyorum k790i Türkçe karakter sorununu halletmi?siniz.Eme?i geçen herkese te?ekkür ediyorum.Son bir sorunum kald? o da birden fazla sayfas? olan konularda istedi?im sayfaya geçi? yapam?yorum.?imdiden te?ekkürler.
Simdi dikkatimi cekti yazilmis mesajlardaki Turkce karakterler duzgun fakat benim yazdigim mesajlarda bazi Turkce karakterler hala sorunlu.Bunlar S I ve G harfleri yinede ugrasmissiniz sagolun.
Opera mini yükledim bi deneme yapıyım belki düzelmiştir. ı ü ç ğ ö ş
Dün mobil sürümdeki sayfaların charsetini iso-8859-9'dan windows-1254'e aldık, yazılmış mesajları düzgün görmeniz ondan kaynaklanıyor. Opera mini ile de sizdeki sorunu çözmüşsünüz böylece hepsi çözüme kavuşmuş tebrikler.
Sizdeki telefonun orijinal tarayıcısı ile ilgili sorun ise hala devam etmekte. Bunun nedeni büyük olasılıkla tarayıcının kendisiyle ilgili.
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
mobil surumden dukkana girebiliyormuyuz?
1. Cıkış diyorum çıkmıyor 2. Özel mesajları sil diyorum silmiyor. 3. Google da dh konu dışına giriş yapmama rağmen tüm forumlara giriyor.
Düzenleme de yapamıyormuşuz bunuda anladım.
1- Sinema bölümünde spoiler butonu gözükmüyor. 2-Mesaj yazarken alt satıra geçme imkanı yok. 3-Smileyler yok.
Hosuma gitti valla
Cevaplanan mesajlarımı göster
Şu olayı mobilede ekleseniz mükemmel olur
quote:
Orijinalden alıntı: wrigoo 1- Sinema bölümünde spoiler butonu gözükmüyor. 2-Mesaj yazarken alt satıra geçme imkanı yok. 3-Smileyler yok.
Hocam ben smileylardan sadece kullandığım için çok prob olmadı ama lazım. Bu arada 5800 da kendi yazma menusunü açtığı için satır atlamak filan sorun yaratmıyor.Esas konuya gelirsek Eğitim ve Sınavlar forumuna giremedim
quote:
Orijinalden alıntı: wrigoo
1- Sinema bölümünde spoiler butonu gözükmüyor. 2-Mesaj yazarken alt satıra geçme imkanı yok. 3-Smileyler yok.
1. ve 3. maddeler eklenirse çok iyi olur. Özellikle 1. madde. TV ve sinema bölümüne giremiyorum spoiler okumiyim diye :)