bende alıntı yapamıyorum telefonun crea ms 2 windows mobile 6 yüklü bir smart phone. nete ucweb 6 ile giriyorum sebebi ne acaba ?
quote:
Orijinalden alıntı: TRaMbLeN bende alıntı yapamıyorum telefonun crea ms 2 windows mobile 6 yüklü bir smart phone. nete ucweb 6 ile giriyorum sebebi ne acaba ?
ben yapa biliyorm.
Nokia 5800 ile denedim çok başarılı
Citizen ben mesajlarımı hep kalın yazıyorum bold tuşu koy lütfen
Mobil tasarim iyi olmus.Tesekkurler.
birşeylerin yenilendiğinin farkındaydım zaten sürekli uyarı alıyordum,tebrikler DH
Güzel olmuş, teşekkürler.
Kullanıcılara özel mesaj atamıyoruz,ilgilenirseniz güzel olur.Şu an telefondan giriyorum ve gayet başarılı.
çok iyi olmuş elinize sağlık. Smiley ekleme olsa bir de güzel olacak. Kodları ezberlemek zor geliyor. Bir de sayfa seçme kısmı en üste de eklenirse güzel olur.
quote:
Orijinalden alıntı: sssalways çok iyi olmuş elinize sağlık. Smiley ekleme olsa bir de güzel olacak. Kodları ezberlemek zor geliyor. Bir de sayfa seçme kısmı en üste de eklenirse güzel olur.
mesajı düzenleme yok sanırım bir de
Evet yok.Alıntı yapma da eksiklikler arasında
gece girme fırsatım oldu alıntı düşğmesi yok bende.
Eksikler giderilince çok daha iyi olur.
özel mesaj gönderemiyor
quote:
Orijinalden alıntı: KırıkKılıç
özel mesaj gönderemiyor
Ne hatası alıyorsunuz?
Alıntı yapma sorunu olanlar butonu mu göremiyor yoksa mesajı gönderirken falan mı sorun oluyor?
alıntı ve özel mesaj butonları gözükmüyor
Hangi telefonu ve tarayıcıyı kullanıyorsunuz öğrenebilir miyiz
Ben nokia 5310 da opera mini'nin son sürümünü kullanıyorum.gayet hızlı güzel ama o eksiklikler var
Arkadaşlar ufak bir uyarıyı tekrarlıyorum.
OPERA MİNİ İLE GİREN ARKADAŞLAR DİKKAT
Hangi sürümü kullandığınız farketmeksizin bazı ALINTI fonksiyon tuşlarının gözükmesini istiyorsanız ;