Şimdi Ara

Forum Neden Kapanıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Aranızda daha önce bir forum sayfası açmış ancak kapatmak zorunda kalmış olanlar bizlerle yaşadıkları sorunları ve forum sayfalarını kapatma nedenlerini paylaşabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi draguthleon -- 26 Temmuz 2017; 11:11:6 >

• Merhaba

forum sitelerinin kapanmasındaki en büyük sebep ilgisizlik benimde forum sitem var sürekli içerik giriyorum günlük 50 kişi geliyor ama kimse üye olup 1 kelime yazmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dedemir85

Merhaba

forum sitelerinin kapanmasındaki en büyük sebep ilgisizlik benimde forum sitem var sürekli içerik giriyorum günlük 50 kişi geliyor ama kimse üye olup 1 kelime yazmıyor.

O zaman forum destek grubu oluşturalım. forum içeriklerinin geliştirilmesinde birbirimize yardımcı olalım
  • Evet daha önce böyle bir çalışma yapmıştım ve faydalıda olmuştu, uygun bir ekip olursa yine yapılabilir.
  • forumdaki içerikleri görmek için yorum yapma veya üye olma zorunluluğu koymanızı tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Viagara Şelalesi

forumdaki içerikleri görmek için yorum yapma veya üye olma zorunluluğu koymanızı tavsiye ederim.

içerik ayrı bir konu da mybb forumu windows sunucuya kurmuşum bu sebepten mybb google seo eklentisini kuramıyorum, yapamıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.