Şimdi Ara

forum oyunu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • yolda yürürken kafasına kaan kural düşecek öyle ölecek bu üstteki.hissediyorum....
  • Kasayı yan yatırmaya çalışırken işlemciyi yakıp daha sonra babası tarafından sokağa atılarak...Oradan tesadüfen geçen 3 (gay) kişi tarafından tecavüze uğrayarak yan yatırılır...Daha sonra eve dönmeye çalışırken suratındaki pislikleri gören kız arkadaşı ondan nefret eder ve intikam almak için tanıdığı tüm abazanları üstüne salar...Ve tekrar yan yatırılır...Daha sonra düzelmeye çalışırken munzur bi çocuk arkadan makatına fırat boru dürterken arka kısmının yara olması ve acı çekerek telef olması...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FreezeTheLife -- 5 Temmuz 2008; 16:02:29 >
  • arabesk dünya filmindeki kıraathaneye gidip istanbul ne tarafta agalar demesiyle o artık bi ölü
  • silverdevil rock severliğin başına iş açıcak kafada bir elektro gitarın parçalanmasıyla beyin kanamasından gidiceksin
  • LaYLoNdoN'un bıraktığı mekândan onu oradakilerden kurtarmak için görevli bir polis olarak bölgeye iştirak ederim...Silver_devil'i acılar içinde yerde yatarken görürüm ve dahada acı çekmesini sağlamak için onu oradan alıp taksime atarım...Daha sonra yoldan geçen 3 travesti tarafından ... Daha sonra tekrar kurtarma bahanesiyle onu oradan alırım ve izmir tepeciğin yolunu tutarım...Daha sonra onu oraya salarım .... Daha sonra tekrar kurtarma ayaklarıyla onu alıp e5'e salarım yine .... Daha sonra bu şekilde onu babasının karşısına "oğlunuzu bu vaziyette buldum kötü yola düşmüş maalesef" diye çıkartırım...O artık yaşayan bir ölü...

• quote:

Orjinalden alıntı: Galathil

yolda yürürken kafasına kaan kural düşecek öyle ölecek bu üstteki.hissediyorum....

ne diyosun üstteki bendim
  • çikita muz ile
  • yeni aldığı bilgisayara işlemci takarken birden kaçak elektriğe yakalanarak can çekişecek ardından can havliyle kurtuldum derken hastaneye kaldırılırken yolda ambulansın kaza yapacak ve 2 ayağın kırılacak ondan sonra biri seni hastaneye yetiştirecek ve hasta yatağında yatarken afet bir hemşireyi görüp kalp krizinden gideceksin
  • Fırtınalı Bi Havada Evin Çatısından Düşen Kiremitle Meftaaa
  • Acı çekerek... Kızgın yağlar içine düşeceksin. Çıkartılıp iyileştirilip yeniden yakılacaksın..

Takii Şans eseri ölene kadar.
  • Evini zombiler basıp senin kafanı koparacaklar.
  • Çelikçi gelip seni çelik tencereyle öldürecek
  • KENEEEEEEE

(Pek yaratıcı diilim galiba .)
  • Birinin bedduasını alacaksın. "Zıçamada öl" tarzında. 3 gün dayanırsın, 4. gün ıkınırken mort
  • Şuan Benim yazdığım yazıyı okurken deprem olacak ve ölmeyeceksin.Çünkü ben Barbariansss'ım

İğrenç bir şaka Allah korusun Hem depremden hem Barbariansss'tan
  • çiğ köfte yedikten sonra tuvalette osura osura
  • DH-Konu Dışı'na "Hakkınızı helal edin" balıklı konu açıp, içinde kelime-i şehadet ettikten sonra...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.