Şimdi Ara

Forum psikolojik sorunları olan insanlarla dolu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hiç münakaşaya girmediğim kendisiyle konuştuğumu bile hatırlamadığım adamlar beni bloklamış
    Forum ortamı demek tartışma ortamı demektir
    Yani burada her düşünceden insan olabilir
    Herkes seninle aynı düşüncede olacak diye bir kaide yok
    Gerçekten bu tiplere acıyorum bunlar evden çıkmayan sosyal iletişim kuramayan zavallılar

• Güno
  • Sen cok mu saglamsin

Burada herkes deli

• Yani pek sayılmam ama hakaret dışında gidip kimseye blok atmıyorum
  • Ben de cok kullanmiyorum gene de 120 kisi bloklamis.

Takilma

Turk insani bloklamaktan zevk aliyor

Egosu tatmin oluyor

• Yok takılmıyorum zaten gerçek hayatta görmediğim kişiler
    Bloklasa sanki eline ne geçiyor mesajı görmüyor ama beni görmeye devam ediyorlar
  • Evet ama sen neden buradasın? Madem winner fuckersın yallah 2. El bölümüne veya teknoloji bölümlerine. Konu dışı bizimdir..
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-91EE1B1DA -- 30 Temmuz 2022; 2:58:52 >
  • psikolog adayları tezlerini burada hazırlar burası öylelerin yeri de ondan akıllı adamların hepsi işinde gücünde burada ne işleri var vakit mi öldürecekler vakit nakit
  • Welcome to DH.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whippoorwill -- 12 Temmuz 2022; 19:23:12 >
  • aile ile ilgili hiçbir problemin yoksa psikolojin kaya gibi oluyor, bozulması nerdeyse imkansız.

• problemsiz adam konu dışında napsın

• Genel olarak internetten zaman geçiren herkesin psikolojisi bozuk. Adam reel hayatta iki kelime konuşamıyor, öfkesini yansıtamıyor sonra sanalda bütün pisliğini kusuyor.

• Misal Dambıldor
  • Seni bloklaması sorunlu olduğunu mu gösteriyor yani.
  • Hocalarim bende risperdal + citoles kullanıyorum
  • 146 kişide blokluyum, en çok bloklanan 1074. kişiyim forumda. Bloklu olduklarımı say desen maksimum 10-15 kişi aklım gelir. Geri kalanı tanımıyorum. Ama az çok kim olduklarını biliyorum. Hepsini ortak özelliği akp li olması  

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.