Bilindiği üzere sitede tüm üyelerin nickleri ve avatarlarının yanında rütbeler bulunmakta. Şu anda bir çok üyemiz bu konu hakkında yeterli bilgiye sahip ancak bilmeyenler ve yeni üyeler için bakılmasında fayda olduğunu düşünmekteyiz.
Rütbeler Forumda atmış olduğunuz mesaj sayısı ile orantılı olarak artmaktadır.
Sitemizde Konu Dışı, Gereksiz Mesajlar vb. bölümlere atılan mesajlar mesaj sayılarını artırmamaktadır.
Bir üyenin rütbesinin (Mesaj Sayısının) yüksek olması o üyenin diğer alt rütbeli üyelerden daha fazla bir şey bildiğini ifade etmez.
Rütbe ve mesaj sayısını yükseltmek için ard arda atılan gereksiz mesajlar bilmelisiniz ki silinecek ve gerekli yaptırımların uygulanmasını gerektirecektir. Bunun yanında sık sık yapılan mesaj sayımlarından sonra silinen mesajlarınız toplam mesaj sayınızdan düşecektir. Toplam mesaj sayınızda bir düşme yaşandığı takdirde bunun nedeni periyodik olarak yapılan mesaj sayımlarıdır.
Sadece DH Yönetici, General ve Amiraller yönetimden olup mesajlara müdahale etme ve site düzenini sağlamakla görevlilerdir.
Hangi mesaj sayılarında hangi rütbelere ulaşacağınızı aşağıda görebilirsiniz.
0001-0015 Er 0016-0040
/>
Onbaşı 0041-0100
/>
Çavuş 0101-0250
/>
Teğmen 0251-1000
/>
Yüzbaşı 1001-2000
/>
Binbaşı 2001-üzeri
/>
Yarbay
Ayrıca bölümlerde bazı kullanıcılar yöneticilerin yaptığı değerlendirme ile özel rütbe alırlar. Örneğin "Kıdemli Yarbay" gibi. Ancak özel bu tip özel rütbesi olanlar forum yetkilisi değildir.
Yıldız renkleri yeşil olan kullanıcılar forumda kural dışı olaylara müdahale etmekle sorumlu moderatörlerdir.
DH Yönetici=Moderatör
/>
Yıldız renkleri sarı veya kırmızı olan kullanıcılar ise forum adminleridir.
DH Admin=General=Amiral=Admin
/>
/>
Yıldız renkleri siyah olan kullanıcılar ise forumun teknik altyapısından sorumlu programcılardır.
/>
Binbaşı ile Yarbay'ın yıldızlarını değiştirmelisiniz bence. Binbaşı yıldızları daha parlak. Hemen yapın bekliyorum
quote:
Orijinalden alıntı: Kulak Misafiri
quote:
Orijinalden alıntı: dijitaladam
- RESMİ AÇIKLAMA -
Sık sorulan soru Rütbeler:
Forumdaki "Rütbeler" hakkında bilgiler.
Bilindiği üzere sitede tüm üyelerin nickleri ve avatarlarının yanında rütbeler bulunmakta. Şu anda bir çok üyemiz bu konu hakkında yeterli bilgiye sahip ancak bilmeyenler ve yeni üyeler için bakılmasında fayda olduğunu düşünmekteyiz.
Rütbeler Forumda atmış olduğunuz mesaj sayısı ile orantılı olarak artmaktadır.
Sitemizde Konu Dışı, Gereksiz Mesajlar vb. bölümlere atılan mesajlar mesaj sayılarını artırmamaktadır.
Bir üyenin rütbesinin (Mesaj Sayısının) yüksek olması o üyenin diğer alt rütbeli üyelerden daha fazla bir şey bildiğini ifade etmez.
Rütbe ve mesaj sayısını yükseltmek için ard arda atılan gereksiz mesajlar bilmelisiniz ki silinecek ve gerekli yaptırımların uygulanmasını gerektirecektir. Bunun yanında sık sık yapılan mesaj sayımlarından sonra silinen mesajlarınız toplam mesaj sayınızdan düşecektir. Toplam mesaj sayınızda bir düşme yaşandığı takdirde bunun nedeni periyodik olarak yapılan mesaj sayımlarıdır.
Sadece DH Yönetici, General ve Amiraller yönetimden olup mesajlara müdahale etme ve site düzenini sağlamakla görevlilerdir.
Hangi mesaj sayılarında hangi rütbelere ulaşacağınızı aşağıda görebilirsiniz.
0001-0015 Er 0016-0040
/>
Onbaşı 0041-0100
/>
Çavuş 0101-0250
/>
Teğmen 0251-1000
/>
Yüzbaşı 1001-2000
/>
Binbaşı 2001-üzeri
/>
Yarbay
Ayrıca bölümlerde bazı kullanıcılar yöneticilerin yaptığı değerlendirme ile özel rütbe alırlar. Örneğin "Kıdemli Yarbay" gibi. Ancak özel bu tip özel rütbesi olanlar forum yetkilisi değildir.
Yıldız renkleri yeşil olan kullanıcılar forumda kural dışı olaylara müdahale etmekle sorumlu moderatörlerdir.
DH Yönetici=Moderatör
/>
Yıldız renkleri sarı veya kırmızı olan kullanıcılar ise forum adminleridir.
DH Admin=General=Amiral=Admin
/>
/>
Yıldız renkleri siyah olan kullanıcılar ise forumun teknik altyapısından sorumlu programcılardır.
/>
Binbaşı ile Yarbay'ın yıldızlarını değiştirmelisiniz bence. Binbaşı yıldızları daha parlak. Hemen yapın bekliyorum
Bence hiç gerek yok zaten binbaşı diye yazıyor parlak olsa kaç yazar olmasa kaç yazar
5 yıldır bir şey için uğraşıyoruz hala olmadı
quote:
Orijinalden alıntı: chakra
quote:
Orijinalden alıntı: chakra
rütbe geçişleri phı isimli üye tarafından yapılıyor. pm atıp bilgi alabilirsin.
o artık yönetici üye
quote:
Orijinalden alıntı: Schindler.
quote:
Orjinalden alıntı: .TaneR.
rütbe geçişleri phı isimli üye tarafından yapılıyor. pm atıp bilgi alabilirsin.
O Başlı başına bir DH bence üye diye sınırlandırmamak lazım
Bu mesajı da atında teğmen oluyorum.YAŞASIN
Flood?
sende bir kaç bin mesaj sil binbaşı olursun ben yaptım bir kere yalnız mesaj sayısının artmadığı konulardan silmişim aynı kaldım
Bence albay da olmalıydı mesela 2500 den sonra gibi
Harika Açıkladın Saol
Yapılabilecek güzel bir açıklama olmuş, sayıya göre açıklanmış gayet güzel.
Benimde binbaşı rütbesine az kaldı.
Öğrendiğim iyi oldu.
saolun öğrendiim ii oldu
oooo biz en fazla binbaşılıktan emekli oluruz bu durumda
hele gereksiz mesajlar bölümünde yarbaylığa ömür yetmez
asker olsan bundan kolay yaw
işin kötüsü yarbay olsan dahi hiç bir yetkin olmuyor
boş durma boşa çalış gibi bir iş yani
mesaj atıorum ama islemior hala 10 tane bakın
gereksiz mesajlarda istersen 10 yıl mesaj at yine de 10 mesajı geçemezsin
çabuk yükselmek istiyorsan konu dışına git gelen geçen her mesaja cevap yaz 1 ayda albay bile olursun