Şimdi Ara

forum sitesi hazır asp arıyorum...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
2.624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • asp hazır forum sitesi nerden bulabilirim ve siteme nasıl eklerim?

• aspindir.com dan bulabilrisin indirdiğin dosya içindeki benioku.txt dosyasında nasıl kullanıcağın yazar
  • webbiz mi bişey vardı ...
  • ASP Playground Advanced Edition 2.3

Donanim Haber in Forumu :P
  • DH'nin sistemini kullan

ASP Playground Advanced Edition 2.3
  • ASp Playgorund un Forumu Paralı Değilmiydi. ???
  • quote:

Orjinalden alıntı: orcnd

aspindir.com dan bulabilrisin indirdiğin dosya içindeki benioku.txt dosyasında nasıl kullanıcağın yazar

Webwiz forum
    Efkan forum vss ... arkadaşın dediği siteyi araştırırsan çok güzel scriptler bulabilirsin

ayrıca webwiz tavsiyemdir... küçük bi google reklamı var ama oda olsun artık
  • efkan forum çok kral script ama yayılamamış işte
  • gerçekten efkan forumu inceledim şimdi gayet güzel yapmışlar bu php forumlar kadar iyi birşeye benziyor ...
  • aspindir.com'da bulabilirsin. ben bir kez efkan forum'u denedim. güzel. ancak yine de forum ve portallar için php tavsiye ederim. yani hazır arıyorsanız. çünkü onların desteği daha fazla. asp forumlara eklenti filan da php kadar değil. (normalde kesinlikle php tavsiye etmememe rağmen, doğruya doğru...) örneğin php-nuke... ayrıca asp için, Mini-Nuke 'yi de bi araştır. ben deneme için kullanmış ve açık tespit etmiştim...
  • DHnin ASP Playground dan önce Snitz Forum kullandığını duymuştum.Oda asp onu da bir araştır istersen.
  • Eğer ASP Diyorsan. Snitz ve Webwizden şaşma En Profesyonel Hazır ASP Forumlar Onlar...
  • Arkadaşlar Snitz kullan diyorsunuz da kurulumundan hiçbirşey anlamadım türkçe ama anlaşılmıyor çok ilginç bilen var mı kurulumunu
  • forum için asp tavsiye etmem.
  • Site asp tabanlı. windows hosting kullanıyorum. bu yüzden asp arıyorum.
    Php yi windows hostinge okutma yöntemleri olursa o da olabilir...
  • hosting aldigin firma win sunucu uzerinde php mysql destegi veriyor olabilir.. vermiyorsa yapabilecegin birsey yok..
  • Yerel Gazeteler ve Haber sitelerinin her türlü ihtiyaçlarına cevap verebilen, Basın İlan Kurumuna uyumlu Resmi İlanlarınızıda yayınlayabileceğiniz Asp Haber Yazılımı satışa sunulmuştur.
    Ayrıca Sitemizde mobil cihaz sürümü mevcut olup, o paket bu paket demeden, aylık yıllık ücret ödemeden tek fiyata sahip olabilirsiniz.

Asp Haber Yazılımı hakkında detaylı bilgi almak için http://www.asphaberci.com web sitemizi ziyaret edebilirsiniz.
    Not: Siparişinizi verdikten 30 dk sonra, sitenizi kullanabilirsiniz üstelik eski sitenizdeki tüm haber arşivini de ücretsiz aktarıyoruz.

forum sitesi hazır asp arıyorum...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.