Bildirim
Forum yöneticileri yardım edin ufak bir sorunum var hesabımla ilgili
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Aloooo yöneticiler
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yöneticiler baksanıza şuraya sorun hâla düzelmedi
quote:
Orijinalden alıntı: BlueLost
Forumda bir konu açtım hesabıma girince 2 bildirim yazısı var baktım çıktım sonra yine girdin hala 2 bildirim yazısı var giriyorum yeni bir mesaj yok kaç saat oldu hala var bir el atın şuna
Bu kadar acele olan durum/sorun nedir acaba? Bende 405 tane var.
-
Tıklahttp://forum.donanimhaber.com/showProfile.asp?memID=1854653#notifications
quote:
Orijinalden alıntı: ANDREI
quote:
Forumda bir konu açtım hesabıma girince 2 bildirim yazısı var baktım çıktım sonra yine girdin hala 2 bildirim yazısı var giriyorum yeni bir mesaj yok kaç saat oldu hala var bir el atın şuna
Gösterilmeyen mesajlara bildirim geliyor ve rahatsız oluyorum ama sonunda düzeldi sorun kalmadı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlueLost -- 9 Haziran 2015; 23:46:22 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
teşekkür ederim düzeldi
quote:
Orijinalden alıntı: ANDREI
quote:
Kazayla bir mesaj paylaştım, büyük bir şey değil belki ama takıntı oldu. Profilimden nasıl kaldırabilirim? Ya da siz kaldırabilir misiniz?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X