hihi sen yahoo messagerda chat odalarında arkadaş bulsana kendine neydi o lafın yaa unuttum amma gülmüştüm yaa ;)
bence bir şekilde bir arkadaşlık doğuyor. hatta cezvenin yorumunu pek bir beğendim alıntı yapıyorum ve katılıyorum
quote:
Orjinalden alıntı: cezve
ilk önce öğrenmeye, öğretmeye geliyor insanlar. sora tabii sürekli aynı isimleri görünce o isimlere bir kişilik yüklüyor ve onlarla arkadaş oluyoruz. avatarlar ve imza da buna çok yardımcı oluyor. örneğin bir arkadaşımız avatarını değiştirince bi süre alışamıyorum. yazdıkları sanki onun değilmiş gibi geliyor...
kiişilere göre değişir
forumda bilgi paylasilmasi disinda belli araliklarda bir araya gelinip gorusulmesi bence daha iyi olur.
mesela ben
mesela ben
az ama öz arkadaşım var burada. onlar kendilerini bilir.
nedır bu gulmeler allah ıcın..ben senın arkadasın dıılmıyım rezılvezır
len napsın o senin gibi zırıldayan adamı
quote:
Orjinalden alıntı: CaVaLLioN
nedır bu gulmeler allah ıcın..ben senın arkadasın dıılmıyım rezılvezır
soru haline getirilip önümüze konduğuna göre belli bir seviyeyi aşmaktan bahsediyor zannımca bu topiğin temâsı. yoksa tabi ki sen de, o da, bu da hepsi benim arkadaşım. ama biraz daha fazla "arkadaş" olanlar olabilir değil mi gayet doğal bu.
quote:
Orjinalden alıntı: manyak
ULEYN GELMEYEM ORAYA BÜTÜN GECE PRESTONLA ÖLÜLERLE UĞRAŞTIK
quote:
Orjinalden alıntı: CaVaLLioN
ben sımdı dostluk yok desem manyak ı sımdıye kadar bogazlamıs olmam lazım..ama dostluk ıste..adam kafayı sıyırmıs bısey dıyemıyosunkı
Bir beni mi çağırdı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme