yazdığım mesaj alıntı yapılıyo tıklıyom bu hatayı alıyorum, yazdığım bişeyi iptal ediyorum bu hatayı alıyorum... cevaplanan mesajlara tıklıyorum bu hatayı alıyorum.. size de oluyormu bu ?
quote:
Orijinalden alıntı: Dark Shade
yazdığım mesaj alıntı yapılıyo tıklıyom bu hatayı alıyorum, yazdığım bişeyi iptal ediyorum bu hatayı alıyorum... cevaplanan mesajlara tıklıyorum bu hatayı alıyorum.. size de oluyormu bu ?
resim.donanimhaber.com yazan kısmı forum.donanimhaber olarak değiştir
quote:
Orijinalden alıntı: -Pisagor-
otomatik oluyor o.. şuan forum.donanimhaber yazıyor üstte.. ama alıntı yaparken resim.donanımhaber oluyor... eskiden olmuyodu bu...
quote:
quote:
otomatik oluyor o.. şuan forum.donanimhaber yazıyor üstte.. ama alıntı yaparken resim.donanımhaber oluyor... eskiden olmuyodu bu...
Citizen'in işleri işte yine neyin peşinde kim bilir son zamanlarda iyice sinirlerimi bozmaya başladı.
quote:
quote:
quote:
Citizen'in işleri işte yine neyin peşinde kim bilir son zamanlarda iyice sinirlerimi bozmaya başladı.
aynen benim de 2 3 gündür site patlak verip duruyor.. napıyor ne yapmaya çalışıyor bilmiyorum ama devamlı bişeyleri bozuyo bu adam..
Rahat gezinmek için bu ip kullanılabilir; (mesaj yazamazsınız) http://77.92.138.233/
Cevap yazmak istiyorsan "Cevapla" butonuna bastıktan sonra adres çubuğundaki "resim.donanimhaber.com/xxx..." yerine "forum.donanimhaber.com/xxx..." olarak değiştirip mesajını göndereceksin. Alıntılara bakmak için tablet veya mobil sürümünden girsen daha yararlı olur. Eğer ki alıntıda hâlâ sorun yaşıyorsan forumun üst bölümünde "Arama" yerine gelip üst kısıma kendi ismini yazıp enter'a basacaksın ve en son kimlerin senin hakkında konuştuklarını görmüş olacaksın. Alıntı çalışmadığı zamanlar bunu yapmak daha mantıklı.
Hadi kolay gelsin.
Bu aralar ara ara bendede oluyor birde konuya cevap yazınca anlık bir hata oluştu diyor ama geri deyip sayfayı yenilediğimde o cevap atılmış oluyor konuya.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme