oyuna ilk başladığımda bildiğim birlikte oynadığım insanlar sethat,CryAngel,Ambowoman(Amboleos),ThePunisher,Kings ve adını hatırlayamadığım bi sürü kişi oyunun betasında birlikte oynuoduk o zaman oyuncular daha elitti sanki ks olmazdı küfür olmazdı 5k 50k pls dien insanlar olmazdı oyunda çok şey gördük geçirdik pet sistemi 9.degree itemlerden kimsenin haberi yokken birçok şeyi bilioduk sonunda noldu oyuna giren ve ne yaptığını bilmeyen(oyunla gerçeği ayırt edemeyen)çoğu zaman nede olsa yanımda diil küfür etsem nolcak mantığıyla bakan insanlar ve joymaxın 3.beta testi faciasından sonra oyuna ara verdim 1 yıla yakın bi süre oyunla uzaktan yakından alakam olmadı geçen ay oyuna girdim betadan bu zamana kadar pek bişey deişmemiş hala lag dc bug sorunları var oyunda oyun dahada yozlaşmış ama beni bu oyunda tutan tel şey sağlam muhabbet ve arkadaş çevresi yani oyunda eski olmak çok bişey deiştirmio benden sonra başlayan herkes almış başını gitmiş
ilk adım atmaniz en iyi olduğunuzu göstermez bunu pvp lerde anlarız... 1 kişi 30 char değiştirip her türlüsünü denemiştir diğeri 1 tane 70 karakter yapmıştır kimin daha iyi olduğunu bilemeyiz. Gereksiz topiclerden birisi...
Oyuna ilk baslayınca efsanemi olunuyomuş ozaman baya efsaneyim biz oyuna başladığımız zaman oyun betadaydı sadece aege ve xian vardı hatta beta dönemi bittiğinde açılması için 3 hafta kadar beklemiştik.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme