Herkes en sevdiği kişiyi yazsın. Benimkiler : ßa®an MyMan 6e Zyx ( severim yani çok tanışmıyoruz ama olsun. ) El Cazador deluhanlu tahqra
quote:Orijinalden alıntı: DarthVaderinBakışları Herkes en sevdiği kişiyi yazsın. Benimkiler : ßa®an MyMan 6e Zyx ( severim yani çok tanışmıyoruz ama olsun. ) El Cazador deluhanlu tahqra
quote:Orijinalden alıntı: Stairway to Heaven Yazılımcı Online forumda sevmeyen yoktur herhalde Eskiden onu kadın zannetmiştim.
quote:Orijinalden alıntı: DarthVaderinBakışları quote:Orijinalden alıntı: Stairway to Heaven Yazılımcı Online forumda sevmeyen yoktur herhalde Eskiden onu kadın zannetmiştim. Kadın zaten
Sevmediğiniz olduğunda karalardım bir kaç tane .. Sevdiğim de işte takıldığım bölümlerde yardımcı arkadaşlar var hepsini severim
quote:Orijinalden alıntı: InteR quote:Orijinalden alıntı: DarthVaderinBakışları quote:Orijinalden alıntı: Stairway to Heaven Yazılımcı Online forumda sevmeyen yoktur herhalde Eskiden onu kadın zannetmiştim. Kadın zaten hö? Dalga geçme.
Pc donanım bölümünde ooppss var leon-x var mete can gerçi tanışmıyoruz ama herkeze yardımcı olup, gayet bilgili abiler =)
bilmi-yorum , mewluth , pc veteran , gun , powerstorm , eren , ottoman power , firenze , bakkal gazi , mustang , another die , goldpunch , by_e , missyou , smd , köftesuyu , madareme ıkkaku , mertcan , eddie aklıma gelenler bunlar