quote:Orijinalden alıntı: chakraBENİM hepsi quote:Orjinalden alıntı: .Taner. BENİM hepsi duygu sömürüsü yapma... bakalım onlar seni görmek istiyor mu???
quote:Orijinalden alıntı: baytarquote:Orjinalden alıntı: .Taner. BENİM hepsi duygu sömürüsü yapma... bakalım onlar seni görmek istiyor mu??? Alıntıları Göster 1-herkes 2-hiç kimse 3-birileri
quote:Orijinalden alıntı: PHI1-herkes 2-hiç kimse 3-birileriAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: PHI 1-herkes 2-hiç kimse 3-birileri Öle manalı manalı msjlar atma kafam karışıo
quote:Orijinalden alıntı: South_Parkquote:Orjinalden alıntı: PHI 1-herkes 2-hiç kimse 3-birileri Öle manalı manalı msjlar atma kafam karışıoAlıntıları Göster ben sen o ya daaaaaaaaaaaaa biz siz onlar
quote:Orijinalden alıntı: ALph1940ben sen o Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: kebabkolik ben sen o taklitçi olma kendin ol
quote:Orijinalden alıntı: s.recaquote:Orjinalden alıntı: kebabkolik ben sen o taklitçi olma kendin olAlıntıları Göster Ben Ben Ben
quote:Orijinalden alıntı: akarasBen Ben Ben Alıntıları Göster bu üçünü görmek isterdim güzel çalıyolar
quote:Orijinalden alıntı: s.recaquote:Orjinalden alıntı: kebabkolik ben sen o taklitçi olma kendin olAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: s.recelar quote:Orjinalden alıntı: kebabkolik ben sen o taklitçi olma kendin ol Taklitçiyim taklitçisin taklitçiyiz
quote:Orijinalden alıntı: ALph1940quote:Orjinalden alıntı: s.recelar quote:Orjinalden alıntı: kebabkolik ben sen o taklitçi olma kendin ol Taklitçiyim taklitçisin taklitçiyiz Alıntıları Göster 1.Carlo 2.akaras (ne ikili ama :D) 3.itaLiano
quote:Orijinalden alıntı: ALph1940quote:Orjinalden alıntı: s.recelar quote:Orjinalden alıntı: kebabkolik ben sen o taklitçi olma kendin ol Taklitçiyim taklitçisin taklitçiyiz Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: kebabkolik quote:Orjinalden alıntı: s.recelar quote:Orjinalden alıntı: kebabkolik ben sen o taklitçi olma kendin ol Taklitçiyim taklitçiyim taklitçiyim ha şunu bileydin taklitçisin
quote:Orijinalden alıntı: combatabu üçünü görmek isterdim güzel çalıyolarAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: combata bu üçünü görmek isterdim güzel çalıyolar Evet ya hiç mola da vermediler, sabah akşam çalıyorlar, ben de seviyorum onları
quote:Orijinalden alıntı: s.recaquote:Orjinalden alıntı: kebabkolik quote:Orjinalden alıntı: s.recelar quote:Orjinalden alıntı: kebabkolik ben sen o taklitçi olma kendin ol Taklitçiyim taklitçiyim taklitçiyim ha şunu bileydin taklitçisinAlıntıları Göster Herkesi
quote:Orijinalden alıntı: eros1.Carlo 2.akaras (ne ikili ama :D) 3.itaLiano Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: eros 1.Carlo 2.akaras (ne ikili ama :D) 3.itaLiano Hayal ürünü bunlar.
quote:Orijinalden alıntı: akarasquote:Orjinalden alıntı: eros 1.Carlo 2.akaras (ne ikili ama :D) 3.itaLiano Hayal ürünü bunlar.Alıntıları Göster
quote:Orijinalden alıntı: erosAlıntıları Göster ayrım yapmamak lazım, direk görüştüğüm birkaç kişi hariç herkez aynı çoklukta görmeyi isterim