Şimdi Ara

FORUMDA HATA!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hojalar ben nasıl Serkans nickiyle girdim birden bire bişi anlamadım. Ne şifresini biliyorum hatta böyle biri var mı onu bile bilmiyordum. Sanırım foruma saçma sapan bişiler oluyor.

• ee Peki Normalde Sen Kimsin Kesim Citizendir
  • Benim yane ben işte
  • Nasıl oldu biraz daha detaylı lütfen
  • Bi ara bende Gun nick ile girdim ama biliyonuz Delikanlı adamız hemen çıktık tabi
  • Detay anlatılmayacaksa, neden forumda hata var diyorsun ?

Bir anlat bakalım olayı..
  • arkadasın dedıgı oolay su heralde bılıyosunuzkı sız nıckınızı nası gırersenız gırın sıfrenıze gore kabul edıyo..baska nıck yazınca ole cıkmıs olabılır ben bı denım buraya mesaj atarım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu bir hata mı?
    5 gün önce açıldı
    Hata falan yok
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kusura bakmayın hatayı söyledim sonra kaçıp gittim gibi bişi olmuş. Şimdi olay şöyle gelişti. Öğlen 2 civarları uyandım tostumu yedim çayımı içtim bilgisayarın başına kuruldum. Ondan sonra spor gündemine 1 2 mesaj yazdım. Ondan sonra bir de baktım ki logout olmuşum. Doğaldır diyip tekrar şifremi girdim. Gene oyun genele ve donanım genele sanırım bişiler yazdım bir de ne göreyim serkans yazıyor. Ondan sonra buraya bu topiği açtım. Sonra da unuttum tabii ki. Sanırım b12 vitamini almam lazım
  • Nerde bu devlet nerde bu millet. Up up
  • BENDE İSKİ NİCKİ İLE GİRDİM.
    KORKTUM ÇIKTIM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LordMarduk -- 6 Ekim 2004, 3:35:15 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.