Bildirim
Forumda herkes benim gibi kıllı mı ? (2. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Just4ForMe
küçükken kolluk kullanırdım yüzmek için heralde bunun hiç ihtiyacı olmamıştır? -
quote:
Orijinalden alıntı: RancStone
şuraya bak vücut geliştirme konusu açarız kapanır, bu adam kıllarını sergilicek nerdeyse hala aktif konu :) adminler sizi seviyorum
Hocam o konuları Spor bölümüne açıcaksınız -
quote:
Orijinalden alıntı: nickipedia
Benim burun biraz kıllı ya.Arada yoluyorum elimle.
Göğsümde ve karın bölgemde hiç kıl yok. Onun haricinde olması gereken her yerde var ancak popodaki kıllar aşırı fazla. Kötü bir tabir olacak ama oradaki kıllardan kaldırsanız rahat beni tavana asarsınız
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jason Becker -- 9 Temmuz 2012; 19:51:12 > -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: obiriks
quote:
şuraya bak vücut geliştirme konusu açarız kapanır, bu adam kıllarını sergilicek nerdeyse hala aktif konu :) adminler sizi seviyorum
Hocam o konuları Spor bölümüne açıcaksınız
hocam ben ozaman hötümün kıllarını koyayım konu dışına uygun bir konu olsun nasıl olur?
Aksam aksam güldürdün. Cevap güzeldi.
-
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: obiriks
quote:
Hocam o konuları Spor bölümüne açıcaksınız
hocam ben ozaman hötümün kıllarını koyayım konu dışına uygun bir konu olsun nasıl olur?
Olmasına olurda hocam bi 4günlük Ban gelir
-
Önüne gelen ban yemiş daha geçen günkü konu, ne yaptınız lan
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X