Şimdi Ara

Forumda Kadıköylü Yokmu ??? CaddeBostan Plajı Hakkında..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkdaşlar biraz bilgi verin yüzülcek , temiz , normal bir yermidir ???

• Kısaca.. Apaçilerin buluşma mekanı.
  • Genellikle apaçiler vardır orada.
  • bugün geçtim önünden, tabiri caizse iğne atsan yere düşmez.. tabi pazar olduğunu göz önünde bulundurmak gerek.. deniz temizdi ama girilebilicek seviyede yani

bu arada üstteki 2 arkadaşın yorumuna katılıyorum.. sakın kız arkadaşınla flan gelim deme olay çıkar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PearBear -- 1 Ağustos 2010; 23:24:01 >
  • şöyle düşün ben beşiktaşta tuvalete giriyorum sen benim nerdeyse karşımdan denize giriyosun
  • yarın pazartesi gitsem iyi olurmu cebimde 10tl var + evimin altında bim var çağlayandan geliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: LoggerUser

yarın pazartesi gitsem iyi olurmu cebimde 10tl var + evimin altında bim var çağlayandan geliyorum

gel birlikte takılırız.. caddebostan burger da 9,75 e 2 tane king chicken yeriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: MelihFenman

quote:

Orijinalden alıntı: LoggerUser

yarın pazartesi gitsem iyi olurmu cebimde 10tl var + evimin altında bim var çağlayandan geliyorum

gel birlikte takılırız.. caddebostan burger da 9,75 e 2 tane king chicken yeriz

gelebilirim cep tel varsa yarın saat 15.00 gibi gelecem ben.
  • Dostum denize gireceksen kınalıada'ya git.Caddebostan'a fikirtepe'den akın akın apaçiler geliyor.Ayrıca 200mt. ilerisine lağım akıyor.
  • Kınalıada peki burdan gidiş tahmin kaç olur ? ücret yani
  • Çağlayan-kadıköy-adalar 4.5 TL yapar.
  • İYRENÇ BİR YER
  • The page cannot be found
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.