Şimdi Ara

Forumda kızlar da olsun mu? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki

Forumda kızlar da olsun mu?

(En Son Oy Tarihi: 21.3.2013)
Giriş
  • hayır olmasın.onların gelişmemiş zekalarıyla yaptıkları saçma sapan yorumları okumak istemiyorum.berkcan muhabbeti çekiyoruz tüm gün burada çekemem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SellYourSoul -- 9 Mart 2013; 14:12:06 >
  • Sen istedin ya şimdi gelir hemen kızlar. Te Allahım ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zobarak

Ekşi sözlüğün bir seviyesi, zeka düzeyi var, yakışıklı erkekleri, özgür ortamı, güzel moderasyonu var, burası ise liseli yetkililerin ilkokullu kullanıcılarla etkileşim halinde olduğu, meme diyince salyalar saçarak gülecek insanların bulunduğu bir ahır adeta, ekşisözlük hiç tanımadığın bir kadınla delicesine sevişmekken, donanimhaber bir ev kadınıyla çay içmeye benziyor, haliyle burada gördüğünüz tek dişi, erkek kullanıcıların paylaştığı resimlerde kalıyor

Fena vurmuşsun.

• quote:

Ekşi sözlüğün bir seviyesi, zeka düzeyi var, yakışıklı erkekleri, özgür ortamı, güzel moderasyonu var, burası ise liseli yetkililerin ilkokullu kullanıcılarla etkileşim halinde olduğu, meme diyince salyalar saçarak gülecek insanların bulunduğu bir ahır adeta, ekşisözlük hiç tanımadığın bir kadınla delicesine sevişmekken, donanimhaber bir ev kadınıyla çay içmeye benziyor, haliyle burada gördüğünüz tek dişi, erkek kullanıcıların paylaştığı resimlerde kalıyor

• dhde birisine torrent davetiyesi vermiştim davetiye yolladıklarımın up down oranlarının olduğu sayfada mail adresleri yazıyodu merak ettim faceden arattım elini rockçılar gibi yapmış yandan poz vermiş kız resmi çıktı sen donanımhaberden misin diye sorduktan sonra kızın profili facede çıkmaz oldu mail adresi rock-_angel hotmail com gibi bişeydi
    forumda zaten kız varrrr
  • Işimiz gücümüz yok bir de kezbanlarla mı uğraşacağız. Görüyorsunuz kız-kadın forumlarını.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Oha öldürmüşsün resmen

• forumda kızım diye konu açanlara günlerce taciz mesajları yağıyor

• Forumda eşcinsel sayısı epey fazlaymış...
  • istemezük garı gız
  • Dh yi dh yapan biziz beyler kızlarda neymiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: PunkCedric

Bakınız ekşi 8 bin küsür kızı yazar yaptı biz hala erkeklerle sidik yarışındayız adminlerimizden rica. Kızlarında bu foruma girmesi için bir şeyler yapın artık. Birileri benim yazımı okuduğunda kafamda sadece bunu erkekler okuyor diye bir psikoloji oluşturuyorum bunun acilen değişmesi gerek. Tabi önce Beyin olarak dh konu dışı üyelerinin ilerlemesi gerek. Gidip de kızlara yavşayan asosyal beyinlerin uzaklaştırılması gerek . Fake üyelerdende kaçınılması gerek tabiki de.

Beyin olarak DH ilerlesin diyen şahsiyet, kız konusu açarken hangi tusa basacağını şaşırıp " Forumada kızlarda olsun mu" diyen, daha yazı yazmayı, soru işareti koymayı, dahi anlamındaki bağlacı cümleye yanlış yerleştiren birisi işte.Memnun değilsen ekşi sözlükten bahsetmişsin oraya git o zaman, seni buraya bağlayan birşey mi var? Bir gelişme olacaksa bu zaman içerisinde olur zaten o zaman geri dönersin.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: go_can

forumda kızım diye konu açanlara günlerce taciz mesajları yağıyor

fake irem vardı hatırlıyorum. Düşündümde sende haklısınhocam Bu foruma fazla gelir bunlar

Fake irem vardı derken ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: İrem'

quote:

quote:

fake irem vardı hatırlıyorum. Düşündümde sende haklısınhocam Bu foruma fazla gelir bunlar

Fake irem vardı derken ?

hala varmış

Fake ?

• Kızlar geldi de sanki biz gelmeyin dedik oy toplayacağız evet çıkarsa alacağız içeri sanki

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kalsedondaşı -- 9 Mart 2013; 19:06:52 >
  • Hayır girmesin tabi.Forum abaza kaynıyor,her kız gördüğünde yavşayanlar da cabası.Her türden adam var.Artı olarak her gün yarı cinsel içerik paylaşılıyor,yöneticilerin bu içeriklere izin vermesi de DH'nin unisex olmadığının kanıtıdır.Zaten bir kız olsam asla konu dışına uğramazdım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Fake irem vardı derken ?

hala varmış

Fake ?

What the fake?

• quote:

Orijinalden alıntı: CVenturas

Işimiz gücümüz yok bir de kezbanlarla mı uğraşacağız. Görüyorsunuz kız-kadın forumlarını.

+1 NOT:Ilık değilim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Ryuzaki- -- 9 Mart 2013; 19:20:01 >
  • Dh da kizlar var.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.