Şimdi Ara

Forumda Tartışma Bölümü Açılsın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar forumda goruyoruz cesitli konularda tartismalar cikiyor.Herkes rastgele sirayla yazdigi icin de bir anlam ifade etmiyor tartisma.Tartisma bolumu acilsa, mesela ben x uyesine ekran karti konusunda tartisma teklif etsem, tartisma bolumunde bir konu acsak ve o konuya sadece ben ve tartisdigim kisi mesaj yazabilse guzel olmaz mi? Boylece konulari silmek yerine daha seviyeli bir tartisma alani olusmus olur.Guzel olabilir bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Katilan yok mu arkadslar :)

• Pm denen bişey var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elimon

Pm denen bişey var.

Pm var da makst diger uyelerin de bu tartismalardan bilgi ve karsit gorusler hakkinda fikir edinebilmeleri.

• quote:

Orijinalden alıntı: Elimon

Pm denen bişey var.

+1
  • zaten her konuda tartisan heriflerden biktim bide bolum gibi bisey olsun diyosun. bu forumda insanlar birbirlerini insan olarak gorup birbirlerine saygi duymayi ogrenmedikleri surece ne tartisma serbest olur ne baska birsey.

• quote:

Orijinalden alıntı: Shadow-YB

zaten her konuda tartisan heriflerden biktim bide bolum gibi bisey olsun diyosun. bu forumda insanlar birbirlerini insan olarak gorup birbirlerine saygi duymayi ogrenmedikleri surece ne tartisma serbest olur ne baska birsey.

Ben de bundan yakiniyorum.İnsanlar herhangi bir konuda fikir paylamak istediginde hemen dalga gecenler, kendilerjni savunanlar geliyor.Mesela odtu vs bilkent diye konu ac hemen orda tartisma ve dalga gecme baslar.Fakat mesela 2 tane odtu ve bilkent ogrencisi karsilastirma icin bir konu acsa ve konuya sadece o ikisi mesaj yazabilse tartisma en azindan belli bir yere varabilir diye dusunuyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu bölüm niye açıldı?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kan çıkar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ökaryot

quote:

Orijinalden alıntı: Shadow-YB

zaten her konuda tartisan heriflerden biktim bide bolum gibi bisey olsun diyosun. bu forumda insanlar birbirlerini insan olarak gorup birbirlerine saygi duymayi ogrenmedikleri surece ne tartisma serbest olur ne baska birsey.

Ben de bundan yakiniyorum.İnsanlar herhangi bir konuda fikir paylamak istediginde hemen dalga gecenler, kendilerjni savunanlar geliyor.Mesela odtu vs bilkent diye konu ac hemen orda tartisma ve dalga gecme baslar.Fakat mesela 2 tane odtu ve bilkent ogrencisi karsilastirma icin bir konu acsa ve konuya sadece o ikisi mesaj yazabilse tartisma en azindan belli bir yere varabilir diye dusunuyorum.

hadi diyelim o ikisi konudaduzgunce tartisiyor e bu seferde okuyup yorum yapamayanlar baska biyerde, beyler gelin su odtu vs konusuyla ilgili vs diye konu acip ordan tartisma cikarticak. dedigim gibi hersey anlayista bitiyor, o da bu forumda zor

• Münazara tarzı bir şey olsun, konuda yazı yazacaklar belirlendikten sonra başka üyeler yazı yazamasın o zaman gör ne kanlar çıkar forumdan

Tabi iyi anlamda çıkar, yakaladığımı bırakmam vallaAyrıca kişisel gelişim için çoook faydalı olur buradaki gençleri düşününce.
  • Gelip biri pkkyı savunacak ve sen de sakin sakin cevap yazacaksın?Olmaz öyle iş ben direkt adres ve gelelime bağlarım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.