quote:Orjinalden alıntı: Gti quote:Orjinalden alıntı: FixXxeR quote:Orjinalden alıntı: Gti quote:Orjinalden alıntı: FixXxeR benim tabi kim olcak başka olm bak şok foton far elimde yakma kendini erkek adamın malı meydanda olur, göster de görelim sok sok sok flaş flaş flaş işte erkek adamın malı meydanda olur diye fixerin gözükmeyen mallarıhacı walla cıplak gezzen kimse farketmez hacı zaten gece çıkıyom dışarı kimse görmez bile puhuhohahahaaaa
ben modayı sureklı degıstırenım..moda hep benım..moda benım gobek adım..ıcerıgı degısır ama adı degısmez
bu kadar ciddiyetsizlik olmaz kim actı bu topic böle ciddi bi bölüme alala git kardesim teknik yardım bölümüne alalala
quote:Orjinalden alıntı: CaVaLLioN rahmetlıyı ıyı bılırımde ımam efendı senı hıc ıyı bılmıom bend seni sevmem zaten bak arkamdan konuşma ders çalımaya gidiyorum hadi herkese bye tüh veda öpücüğü vereceim kimse yok kimi öpsem yaws
quote:Orjinalden alıntı: esermikli ne yani resmini koyamıyomu erkekler eheh azda siz gaza gelin çirkinsiniz işte sen cok güzelsin galiba