< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Forumdan 'ABSOLUT.' vefat etti. (30. sayfa)
-
-
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. fani mekanlarda yaşıyoruz.
kardeşim ecel, ecel. ecel, insanı ölümden korur demiş eskiler.
eceli gelmeyen kişi sigaradan hasta olmuşsa hasta hasta yaşar yine..
çevremde 12 yaşında sigarayı başlamış ve 60 yaşında bırakmış çok yakınım var, şimdi 80 yaşında Allah sağlık sıhhat versin ama 2 anjiyo 1 stend'i var. ve kronik damar hastalığından dolayı bir sürü ilaç kullanıyor.
başka bir akrabamız 65 yaşında akciğer kanserinden vefat etti, yaşlı kadın hayatı boyunca sigara içmemişti.
uzak bir tanıdık 19 yaşında akciğer kanserinden vefat etti, sigara tiryakisi idi, ama bu kişinin babası 90'una doğru vefat etti ve o da o yaşına kadar sigara tiryakisi idi.
komşumuz vardır, kadıncağız kanser hastası idi eşi sağlıklı idi, geçen yıl eşini trafik kazasından kaybetti, 3-4 ay önce de kanser hastası komşumuz vefat etti.
şunu demek istiyorum, ecel gelince, her ne ile haşır neşirsek o vesile olabiliyor yada olmuyor..
tabi sigara sağlığa zararlıdır bu istisnasız doğrudur ama ölümüne neden olan sigara değil bence.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtanhu -- 22 Ağustos 2021; 11:5:0 >
-
2 yıl olmus reis.. 2 yıldır steam profiline her baktığımda duacınım. Ruhun şad ve rahat olsun inşallah.. Tekrardan selametle..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
kötü anılmak ne acı.
neyse ya allah rahmet etsin
-
hayat bir oyun değildir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayat oyun aslında her oyun gibi biter GAME OVER
Vay be fırsat konusuna baktım de ne sevinmiş 2 termosu ucuza aldım diye oysa o an biri yazsa ve dese ki ne yapacaksın o 2 termosu 1 yıla göçüp gideceksin bu dünyadan diye belki kızar kavga ederdi yazanla Gerçekten hayat çok boş
-
Allah rahmet eylesin.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
yaşıyo heralde
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X