Şimdi Ara

FORUMDAN AYRILIYORUM (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
1.405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bak Kastalia ben bu forumu seviyorum. Eğer ben bu forumu sevmesem zaten burda cevap vermezdim . Cevap veriyorum çünkü ortada haksızlık var. Adam göz göre göre sallıyor. Eğer bu forum umrumda olmasa "amaan banene yanlış anlarlarsa anlasınlar beni ilgilendirmiyor " şeklinde olsaydım cevap vermezdim

tamam arkadaşım ben üzülmeyin diye öyle yazdım tarafsızım bu konuda karışıp dallanıp budaklanması değil amacım.Kırmayın birbirinizi
  • buradan büyük bir yer varsa.. anında online mesajlaşabileceğimiz gibi bir yer varsa Türk Olacak. bende gelirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jocman

quote:

Orjinalden alıntı: 23-Beckham

Jocman ;

Biz ilk tanıştığımızda ilk küfür eden kimdi söyler misin ? Ben miydim ? Eğer sendin diyorsan benim sana söyleyecek bir şeyim kalmadı artık.

Bak arkadaşım ilk tanıştığımdızda sana ben küfür felan etmedim.. Sende bana etmedin. Kamilowenn ile bir anlaşmazlığım olmuştu (artık yok) sen bana hakaret etmitşin.

Ben sana birşey söylemiyorum artık ve sendende o küfürüm için Özür diliyorum 30000 dh üyesinin önünde ve sendende bana ettiğin küfürler için özür beklemiyorum. Arkadaşlar lütfen Jocman'la benim için kavga etmeyin son isteğim bu . Hepinize Teşekkürler ve ELVEDA DONANIMHABER . Burayada yönetim nickimi değiştirirse gireceğim değiştirmezse artık bilmiyorum . Hepinize teşekkürler arkadaşlar.

ELVEDA DONANIMHABER

• Bu nickimle logout olup nickim değişene veya yeni bir nick alıncaya kadar hepinize ELVEDA
  • aman sizde herkez sözünü geri alsın ve unutulsun kırgınlıklar terkedip gittiğinde sanki birşey olacak
  • quote:

Orjinalden alıntı: tarum82

aman sizde herkez sözünü geri alsın ve unutulsun kırgınlıklar terkedip gittiğinde sanki birşey olacak

Denedim dostum denemedimmi zannediyorsun
  • arkadaş logout olcam dedi hala online
  • on lıne olunca ne olcak gidince ne olacak ne oldu kan davasımı var aranızda
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jocman

arkadaş logout olcam dedi hala online

Logout oluyorum için rahat ediyorsa buyur
  • quote:

Orjinalden alıntı: tarum82

on lıne olunca ne olcak gidince ne olacak ne oldu kan davasımı var aranızda

ya bilip bilmeden konuşma sende
  • quote:

Hocam herşeye photshop dersiniz bu resme bir photoshop diyeniniz çıkmadı

photoshop
  • öyledir
  • neyi bilmem gerekiyor adamın burda olması seni rahatsız ediyorsa sen git...adam özür dilemiş gerekeni yapmış...
  • Kırmayın birbirinizi, bozmayın moralinizi, bir daha taışmazd-sınız olur, biter. GÜLÜN.

• Eğer ben print screen yapmasaydım özür dilemezdi!!
  • quote:

Arkadaşlar bugünden itibaren forumunuzdan ayrılıyorum.

Burada beni seven veya sevmeyen arkadaşlara teşekkür ediyorum. Ve buradan atıştığım veya bilmeden kalbini kırdığım arkadaşlardan özür diliyorm. Hepinize mutlu günler. Sizinle iyi kötü anılarımız olmuştu saygılarımla

Böyle iyiydik ama kesin kararını vermişsin Beckham. Baksana "forumunuzdan" demişsin. Güle güle.
  • yaw ama sahiden photoshop çünkü adam ben gerekli cevabı verdim demiş beckham da alakasız bir şekilde küfür etmiş yani bence etmemiş
  • adam alakasız bir varlıkta ondan
  • SIKMA BECKHAM
    BANADA NASH DEMİŞLERDİ
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.