Şimdi Ara

Forumdan en iyi şekide nasıl para kazanırım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle konuyu yanlış yere açtıysam kusura bakmayın, forumyokyok.com adında forum sitem var daha önce google adsense reklamları kullnadım 100$ olunca geçersiz reklam tıklamaları nedeniyle paramı vermediler, sizce şimdi para kazanmak adına ne yapabilirim, nerelerden reklam alsam daha iyi olur ve sitede eksik gördüğünüz birşeyler varmıdır konu hakkında yardımlarınızı bekliyorum ?

• Kimsede yardım etmemiş hocam forumdan orjinal olmayan oyunları kaldırabilirseniz iyi olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • A.S.İ kardeşim evet kimsede birşey yazmadı, fakat forumdan orjinal olmayan oyunları kaldır derken benim forumda oyun yokki
  • yaw arkadaşlar yokmu bu konuda yardımcı olacak olan, kaç gün önce konu açtım büyük forum diye ama cevap veren olmadı...
  • Donanim haber gibi 1 ayda 7cm reklamlari vermeden para kazanamazsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dukkha

Donanim haber gibi 1 ayda 7cm reklamlari vermeden para kazanamazsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dukkha

Donanim haber gibi 1 ayda 7cm reklamlari vermeden para kazanamazsin.

Tamamda bu reklamları öncelikle hangi firmadan almak başlamak lazım neler yapmak lazım sormaktan kastım bu ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Site kaç hit alıyor ona göre gelir reklamlar. Benimde açıklayıcı bilgim yok forumun yönetim kısmına bir sor istersen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0B46CB32A -- 2 Eylül 2013; 12:57:18 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.