arkadaşlar yeni hesap açtım ve o hesap bu hesap ve Fiddlesticks adlı kullanıcı benim ama bir sıkıntım var ve acil yardım destek istiyorum sizden .
ben dün nick değiştirme başvurusu yaptım bugün nickim değişince şifremi yazdım girmedi ve şimdi farkettim ki şifre bölümüne boş bırakmışım dikkatsizlik işte şimdi bunu nerden mi anladım defalarca şifremi denedim olmadı ve artık bu hesabı açtım ve denemek için şifreyi boş bırakıp nick değiştirme yaptım bu hesabada ve oradaanladım .Şimdi benim eposta mı buraya yazarmısınız Fiddlestickskullancı adındaki epostayı yazarsanız belki oraya şifreyi gönderirlerama şifre yazmadığım için şifreyok bu yüzdende giremiyorumacilyardım bu hesapta gidici aynısını test etmek için bunada yaptım acil yardımsaatişliyor
ARKADAŞLAR BAKIN 1 GÜN OLDU TAKMIYORSUNUZ YAKINDA BU HESABINDA NICKI DEĞİŞECEK ONADA ŞİFRE KOYMADIM DENEMEK İÇİN BUNDANDA GİREMİYCEĞİM LÜTFEN Fiddlesticks ADLI KULLANICI BENİM ADIMI DEĞİŞTİRDİM HESABIMIN E POSTASI HANGİSİ UNUTTUM ONU BURAYA YAZAR MISINIZ YADA TELEFON NUMARAMI BURAYA YAZIN PM ATIN HİÇ FARKETMEZ 3 YILLIK HESABIMIN KULLANICI ADINI DEĞİŞTİRDİM DİYE ÇÖPE GİTMESİNİ İSTEMİYORUM
Forum destek bölümüne talep açınız..
quote:
Orijinalden alıntı: Stones
Forum destek bölümüne talep açınız..
bulamadım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme