Şimdi Ara

FOrumlarda Barikatı savunanların düşüncesi niye siliniyor.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    arkadaşlar Müzik bölümüne bir konu açtım hiphopla ilgili.
    konu Ceza ve barikat ile ilgiliydi.
    kısaca küfretmeden falan düşüncelerimi yazdım ve bu konuda tartışmak istedim
    ama sanırım freeman90 adlı arkadaş açtığım konuyu sildi.
    tartışma tarafsız olursa burda herkes düşüncelerini rahatça ortaya koyabilir. yani herkes burada yöneticiler yada onların atadığı kişiler gibi düşünmek zortunda değil.
    eğer bir düşünceye sansür koyup silerseniz, diğerinisde desteklerseniz o zaman insanları aldatmış olmazmısınız.
    bu konuda lütfen yanıt verin ve bu sorunu çözmenizi rica ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seldaakin -- 18 Haziran 2005, 21:16:26 >

• ben mod değilim silemem ama şikayet ettim lütfen konuyu gereksiz mesajlara yaz burda müziği konuşmuyosun sanatçıların düşüncelreini davranışlarını konuşuyosun orda aç konuşalım tabiki hakkın var konuşmaya ama doğru yerde olmalı
    ayrıca pek tarafsız değildin ve yanlış bilgiler verdin

Yöneticilere laf atmadan önce düşünün biraz..Bende yaptım bu hataları..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kutay0 -- 18 Haziran 2005, 21:52:30 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: freeman90

ben mod değilim silemem ama şikayet ettim lütfen konuyu gereksiz mesajlara yaz burda müziği konuşmuyosun sanatçıların düşüncelreini davranışlarını konuşuyosun orda aç konuşalım tabiki hakkın var konuşmaya ama doğru yerde olmalı
    ayrıca pek tarafsız değildin ve yanlış bilgiler verdin

Yöneticilere laf atmadan önce düşünün biraz..Bende yaptım bu hataları..

bir kere burası müzik bölümü aynı konuyu tekrar açtım konuya bakarsan müzik ve müzisyeni konu alan bir yazı olduğunu görüyorsun. ayrıca müzisyeni tartışmayacaz diye nasıl bir saçmalık olabilirt. müzik müzisyenin ürünü değilmi?
    tarafsız olup olmadığımı sen mi karar verreceksin. sen tarafsız ben taraflımıyım. ne yani burası makale köşesimi bilimsel yazılar mı yazıyoruz. forum bu. tabiki taraflı olacak. çünkü insanlar kendi düşüncesini yansıtıyor.

ayrıca yanlış bilgi verdiğimi söylüyorsun. Burası forum. yanıt hakkın var. ve çıkarsın yanlış bilgileri sıralarsın bir bir. fikirlerini eklersin. inasanlar okur. katılır katılmaz. ama kendileri yorum yapar. kusura bakma ama hangi yüzyılda yaşıyorsun.
    BİRAZ KARŞI DÜŞÜNCEYE SAYGI DUYMAYI ÖĞREN

• Bu foruma üye olanların çoğu forum kurallarını okumuyor öyle dalıyor içeriye..Oku bana saygıyı sonra öğret..Saygılı olmayı öğretceksen topicin adını değiştirtir.Terbiyesizliktir senin yaptığın.Ceza desen birşey demeyecektim ve müzikten de konuşmuyosunki yok reklamda çıktı rap'i sattı falan diyosun senden çok var forumda yöneticiler kimin haklı olduunu biliyo merak etme...
    Sen profilindeki ilginçliği anlat bana istersen nasıl oluyorda benim imzamdan oluyor o?
  • Diğer konuda da böyle ateşli olacaksanız kilitlenir biraz daha sakin olalım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.