Şimdi Ara

FORUMU HERETİC BİTRDİ !! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: evıl

DAHA DORU DÜRÜSÜT MODLUK GÖRWEİNİ BİLE YERİNE GTREYEMEN HERETİC BANLARSAN BANLA YETTİN BIKTIK SENN SACMA SAPAN FIKIRLERINDEN BIKTIK BIKTIK BIKTIK

SENN SACMA SAPAN YAPTIGIN ŞEYLERDEN BIKTIK ARTIK YETTİN SEN NEDİR BU
    AG WENİNN URASLARIYLA BİR AZAMANLAR COK GÜZELDİ BU FORUM AMA MAHVEDEN SEN OLDUN HER SORULAN ŞEYE CVBIN BAN OLDU SANA BİŞİ DİİMDE KULAGINA KUPE OLSUN
    SEN AGWENİN KILI OLAMSSIN ADAM O KADAR URAS VERDİ MURDERERSTORY İİ YAZDI HERKESTEN BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ SENN CVBIN NE OLDU BAN!BUTUN BENLİGİM VE ŞEREFİM ÜSTÜNE YEMİN OLSUN Kİ AGWE MOD OLSAYDI SENDEN DAHA İİ İŞLER YAPARDI BUDAN EMİİM MADEM İDARE EDMIOSUN BU BÖLÜMÜ NEDEN ALDIN ULAN ADAM BANA ANA BACI GİRDİ 2 SAAT KALDI ORADA NERELEREYDİN BÜTÜN MİLLET BANA YAPILAN HAKRETİ OKURKEN NERDEYDIN YAPAMYACAGIN ŞEYİ NEDEN ÜSTLENIOURSUN MUSAKKA SENDEN 10 MİLYAR EKRE DAHAA İİ Bİ MODDU SEN GÖRWİNN GEREKLERİNİ YERİNE GTRMIOSUN BANLARSAN BANLA TEK DİYECEGİM ŞEY BU DONAIN M HABER BASINA GELMİŞ EN FELAKET ŞEYDE SENSİN BUNUDA UNUTMA GELELİM ŞU LAMAK KONSUNA

MADEM BÖLE DİORSUNUZ KARDEŞİM NEDNE KOYUYORSUNUZ BÖYLE BİR SMİLLERİ ??? AMACINIZ NE KOYARKEN Bİ GÖREWİ YERİNE GTRMEK AMACIYLA KOYULMADIMI O ORAYA ??? BENDE HAKIIM OLARAK DÜNCEMİ BELİRTIORUM ŞIORUM VE AYNI SMİLLERDENDE
    SANA BİR TANE YOLLUROM
    SEN BİR KERE HEM SOGUKSUN HEMDE HİÇ BİR ŞEYE KATKIN YOK;(ELİNDEN GELEN EN GÜZEL İŞ KULLANICI BANLAMAK)HEP ADAM BANLIORSUN ARKANDAKİ 'YALAKALARINA' GÜVENIORUSN O KADAR YILDIZINA GELİP GUVENIPTE MOD OLMUS SUN AMA GENE YEDİGİN BİR HALT YOK YENİ BİR MOD SECİMİ OLSUN AGWE VE 1 2 ARKDASIN BU GÖREWİ DAHAİİ SÜRDÜRECEGİ KANSINDAYIM

BİZ MURDERER STORY BUYUK BİR ZEVKLE OKURDUK SEN GELDİN ZEHİR OLDU BİZE MURDERER STIRY ÜST KONU OLMADAN BÜYÜK BİR İLGİ TOPLAMISTI FAKAAT SEN İSE İLGİ TOPLAMADIGI GEREKCESİYLE KAPATTIN KONUYU ÜSTELİK HEME EN COK OKUNAN VE ÜSTELİK EN COK MESAJ ATILAN 2. KONUYKEN!!!

BİDE FORUMU BIRAKIP BIRAKMAM SANA KALMIS Bİ KONU DEİL ÜSTELİK BEN ARKDASLARIMN DESTEGİYLE BURADA YAKLADIGIM ORTAM BOZULMASIN DİE BIRAKMADIM BİR KAC ARKDASIN BENİ İKNA ETMESİ ZOR OLDU AMA KABULLENDİM AMA ARTIK SENLEE AYNI FORUMDAMI BIRAK HACM BIRAK ŞEYTAN DURSUN SELE AYNI FORUMDA BU YAZDIKLARIMI OKUYUP BİRAZ CIK MERT SEN BIRAKIRSIN MODLUGU AMA BİRAZCIK MERTSEN BU BÖLUMDEN DEFOLLLLLL!!!!!!!!!!!!!!

AZICIK YÜREGİN VARSA SENİ DESTEKLEYENLERİ ÖRENMEK İÇİN BU TOPİGİ KAPAMA

+10234671210938561273587176518034581347500983247349365sdf9476398304875487578549030393847310284323462494570348532l;'
    l;;ljkl234776238596377459236572hlkj;6767918723hjkhjk8172580346345sdfsdg928340293410fgh94810948230984237417826473l'2375235467182748912742365862374738294826357679576745627936458976543298lk;k765234765264582364572896345923456293874657829384567329745673829hjkl
    arada harferde karisti pardon

• quote:

Agzindan çıkanlara dikkat et ona edilen övgüler burda kimseye edilmemiştir. Burda her 5 kişiden 1i beğenmişdir ve sen coğu kişiye kültürsüz demiş hakarette bulunmuş oluyorsun. Görüyoruz ki seninde kültürün yerlerdeymiş

Ahahahha ağzından çıkanlara dikkat mı et ? oldu siz istediğiniz gibi konuşun herkesi tehdit edin suçlayın hakaret edin ben laflarıma dikkat ediyim emredersin.O kimdir yaa ona edilen öwgüler burda kimseye edilmemiş
    1) Burası öwgü toplanacak bir ortam değil öwgüye göre konuşma yada yazma sırası yada ayrıcalık tanınmaz burda insanlara
    2) Ona öwgüde bulunan kişiler zaten onun dilinden anlayan aga kesimi çoğunlukla
    3) Görüyoruzki seninde kültürün yerlerdeymiş nedir yaa : Önce türkçe öğren yazdıklarım kültürsüzlükle alakalı değil sewiyeyle alakalı sewiyesizce yani sizin anlayacağınız dilde hikayemi yazdım ki kültürümü eleştiriyosun yada CİN ALİ sewiyesindeki 1 hikayeyi mi övdüm ?

• HERETİC nerde???????

niye gelipte bu konuda yorum yapmıyor..??

herkesin birbirine girmesini mi bekliyor..?

tamam o zaman hadi sen AGWECİ ben HERETİCçi küfürleşelim toplu atılalım..

bu mudur yani olay....

herkes kendi işine baksın modda modluğunu yapsın boş bırakmasın..

kim size başkasına yalaka deme özgürlüğü veriyor anlamadım..?biri hakkında kötü bişey demeden önce aynaya bakın..
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ULYSES

quote:

SEN NE ZANANDIR BERİ BURADANKİ SEN OLAYLARI BİLİONMU DA BIRADA OTUON BANA GUİLDDE TANSITIGINDAN HERETİC GENE DEOM DONANIM HABE BASINA GELMİŞ EN FACİA OLAY

Burda ne yazıyor anlayabilen varmı?.Şimdi yalakalık yapıyor diycek bu şahıs bana da ama murder story konusunda bu kadar fanatik olunmasınıda anlamıyorum.Tamam güzel espirili bir yazı serisiydi.Bende okumuştum ama bu agwe yi dokunulmazlık sınıfına taşımazki.Forum düzenini beğenmiyorsan girmeyeceksin kardeşim,bu kadar.Aç kendine bir forum orada yaz bunları.Mecburmuyuz biz burda ona buna dil uzatmanı ,nefretini kusmanı okumaya.Al sanada bir o zaman

AYNEN BUDA YALAKA 2 MİZ OLUOR

Şimdi bu adamı şikayet etsem banlarlar.Sonra başka bir id ile girer verir veriştirir ortalığa.En iyisi taş atmayayım ben daha fazla.Üstüne sıçradımı lekeside çıkmaz bu meretin.

• quote:

Orjinalden alıntı: haadeess

quote:

Agzindan çıkanlara dikkat et ona edilen övgüler burda kimseye edilmemiştir. Burda her 5 kişiden 1i beğenmişdir ve sen coğu kişiye kültürsüz demiş hakarette bulunmuş oluyorsun. Görüyoruz ki seninde kültürün yerlerdeymiş

Ahahahha ağzından çıkanlara dikkat mı et ? oldu siz istediğiniz gibi konuşun herkesi tehdit edin suçlayın hakaret edin ben laflarıma dikkat ediyim emredersin.O kimdir yaa ona edilen öwgüler burda kimseye edilmemiş
    1) Burası öwgü toplanacak bir ortam değil öwgüye göre konuşma yada yazma sırası yada ayrıcalık tanınmaz burda insanlara
    3) Görüyoruzki seninde kültürün yerlerdeymiş nedir yaa : Önce türkçe öğren yazdıklarım kültürsüzlükle alakalı değil sewiyeyle alakalı sewiyesizce yani sizin anlayacağınız dilde hikayemi yazdım ki kültürümü eleştiriyosun yada CİN ALİ sewiyesindeki 1 hikayeyi mi övdüm ?

Evet çok kültürlü oldugun için mahalle hanfendileri gibi karalamaya çalışıyorsun. Övgü insanlari ayirt etmekde önemlidir ve diger yandan senin nasil bir tip oldugunu görmemize imkan sağladi Burda sen kaç kişiyi reelden taniyorsun? kaç kişiyi takip ettin biliyorsun? Neyine güveniyorsun millete kültürsüz derken ? Asil sen kimsin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Internal Bleeding -- 22 Eylül 2006; 3:18:30 >

• quote:

Orjinalden alıntı: haadeess

quote:

ya arkadaşım sorunlu musun ? kim sıktı canını ? kim üzdü seni ? bu forumda bu hikayeyi bi sen beğenmiorsun..belki wardır 2-3 kişi daha ama 100 kişi warsa 98 i beğeniyorsa burda bu kadar laf edemezsin..ayrıca buna benzer bi topicte daha uyardım seni..genel konuşma diye yok sizin gibi sewiyesiz hedehödö...ya sewiyesini beğenmiyorsan forumun yawaş yawaş demir al..burda bu kadar insanı aşağılayamazsın..adım gibi eminim bu kültürsüz dediğin kişilerde senin 2 katın daha kültürlüdür..gelip böyle işte sanal ortamlarda millete çıkışarak kendini tatmin eden tiplerdensin belli..ne gerek war düşüncelerini böyle söylemeye ? insan taklidi yaparak 'ben okudum beğenmedim böyle böyle dersin' insanları sewiyesiz kültürsüz olarak niteleyemezsin..sana göre seninle aynı şeyi beğenmeyen kültürsüz o zaman..yoksa yine bizim insanımızda genel olan yaratıcılığı kıskançlık mı war ortada ? neyse tekrar söylüyorum genelleme yapma..benim kültürümü sewiyemi ölçebilicek konumda değilsin çünkü...

@ULYSES

+1 ... bu arada ben kaçıncı yalakayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PrinceLaCroix -- 22 Eylül 2006; 3:34:04 >

• Yahu agwe'nin neden ceza aldığını sorsana bi kendisine o kadar çok sevdiğin arkadaşınsa. Gelip burada neden ceza aldığını bile bilmeden atıp tutuyorsun. agwe ismini de çok duyuyorum bu sıralar.

"SacreD34" nicki onunmuş ve sanırım bu kendi nickini kullanmak yerine bu nickiyle birilerine hakaret etmiş. Artık başka yerde de kullandı mı bilmiyorum ama ceza aldıktan sonra "Hocamateşvarmıydı?!" diye bir nick alıp kendi kendini pohpohlamaya başlamış. Sonra bir yerlerde dayanamamış söylemiş galiba ben oyum diye. O yüzden 2. bir ceza daha verdim ve 14 güne uzadı ceza süresi. Bundan sonra ağzına agwe alan her üye gördüğümde direkt onun bilinçli olarak gönderdiğini veya bizzat o olduğunu varsayacağım. Çünkü başkalarının onu övmesi yetmeyip kendi kendini övmeye çok meraklı bu arkadaş sanırım.

Sonraki duruma gelirsek; madem ki heretic ile aynı forumda olmaktan bu kadar rahatsız oluyorsun, üstelik bunu da heretic'e bu şekilde aşağılayıcı tavırlarla dile getiriyorsun, heretic'i savunanlara da yalaka şeklinde hakaret ediyorsun, öyleyse bu siteden gitmen senin için huzur dolu bir an olacaktır bence. Sana bu huzuru yaşatacağım. Yoksa sen boş yere üzüleceksin. Çünkü heretic'e bir şey olacağı yok şu konumda.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.