Şimdi Ara

forumun en kral arabası kimde (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
139
Cevap
0
Favori
7.694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Taner Göde

Saygılarımı sunarım...

forumun en kral arabası kimde

Araç Çok Güzel Önünde ki Küçük Abla İse Çok Tatlı Allah Bağışlasın Bide Bir Sorum Olacak Skoda Turkey e üyemisiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İnferno3737 -- 5 Temmuz 2011; 22:34:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: İnferno3737

quote:

Orijinalden alıntı: Taner Göde

Saygılarımı sunarım...

Araç Çok Güzel Önünde ki Küçük Abla İse Çok Tatlı Allah Bağışlasın Bide Bir Sorum Olacak Skoda Turkey e üyemisiniz

Merhaba arkadaşım,

Çok teşekkür ederim. Hayır, Skoda Turkey'e üye değilim ama DH'da yayınlanan mesajlarımın bir kısmı oraya alıntılanıyor.

Saygılarımla,

Taner Göde

• Bendede 2010 Jeep Grand Cherokee Overland Benim Gözümde Arabanın Hası Ama Herkes İçin Kendi Aracı Öledir Ztn
  • Arabanın kralı budur arkadaş

• Bu da benim Meleğim arkadaslar :)

Modifikasyon önerileriniz varmı ?
  • L300 e kral diyen olursa alnını karışlarım ona göre. Forum'un en kral arabası olarak ben ex-diesel abimizdeki amgyi görüyorum ardından da Haluk Abi'nin jazz'ı resmini bile görememiş olsak da Ağustos sonu kendisini görmek nasip olacak sanırım.

Rallier61 abimizin chip li cordobası da çok kral geliyor bana
  • Forumun en kral aracı tabi ki ATTRACTION'da..
  • quote:

Orijinalden alıntı: JasoNBuraK

Forumun en kral aracı tabi ki ATTRACTION'da..

Araç Nedir ?
  • Corvette Z06 , stock da değil..
  • quote:

Corvette Z06 , stock da değil..

Araç Çok İyi Bir Araç Ancak Bana Göre Değil Ona Okadar Para Vermek mantıksız onun yerine Jeep in Srt-8 Modelini almak daha mantıklı hemde daha ucuz
  • Tercih meselesi ama jeeple süpersporu bir tutman ilginç..
  • quote:

Tercih meselesi ama jeeple süpersporu bir tutman ilginç..

Size Tavsiyem cherokee srt-8 değerlerine bakmanız... Ayrıca Bu Link'e De Bir Göz Atınızhttp://www.youtube.com/watch?v=ngMqy3yhCgY

Saygılarımla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İnferno3737 -- 18 Temmuz 2011; 14:25:14 >
  • quote:

quote:

Araç Çok İyi Bir Araç Ancak Bana Göre Değil Ona Okadar Para Vermek mantıksız onun yerine Jeep in Srt-8 Modelini almak daha mantıklı hemde daha ucuz

• quote:

quote:

Size Tavsiyem cherokee srt-8 değerlerine bakmanız... Ayrıca Bu Link'e De Bir Göz Atınızhttp://www.youtube.com/watch?v=ngMqy3yhCgY

Saygılarımla...

Böyle bir video da var:

http://www.youtube.com/watch?v=yQMyvuDN77A

Kağıt üzerinde de Corvette'in bariz bir üstünlüğü var. Ayrıca ne olursa olsun 4X4 bir Jeep , Z06'nın sürüş dinamiklerini yakalayamaz. Herşey düz yolda uzamaktan ibaret değil..

• quote:

quote:

quote:

Saygılarımla...

Böyle bir video da var:

http://www.youtube.com/watch?v=yQMyvuDN77A

Kağıt üzerinde de Corvette'in bariz bir üstünlüğü var. Ayrıca ne olursa olsun 4X4 bir Jeep , Z06'nın sürüş dinamiklerini yakalayamaz. Herşey düz yolda uzamaktan ibaret değil..

Yok ben sürüş dinamiğini yakalar demiyorum ancak jeep size de mantıklı gelmedimi ?

• Tercih meselesi , ne diyeyim. Günlük kullanacak olsam ben de Jeepi alırdım. Yerine/kişiye göre değişir..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Tercih meselesi , ne diyeyim. Günlük kullanacak olsam ben de Jeepi alırdım. Yerine/kişiye göre değişir..

En Doğru Yorumu Yaptın Kardeşim Noktayı Koydun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akhilleus

quote:

quote:

Sizce Araçta Araziden Eser Varmı ? Tamamı ile spor araca dönüştürülmüş Ayrıca fiyat olarak kıyasladığımız araca göre daha makul

• Arkadaşım ben ona gülmedim.Senin dediğin araçta güzel eyvallah ama bu tarz araçlarlar hakkında yorum yaparken mantık,ucuz vb kelimeleri duymak komiğime gidiyor.Bu insanlar ömür boyu c6 ya binmiyor.Ayrıca c6 bir evin 2. 3. arabası oluyor genelde.O yüzden bu tarz araçlarda mantık aramayacaksın.

Sadece alıp zevkini yaşayacaksın.Öyle işin içine mantık vs girerse zaten bu arabalara kimse binemez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagatay05

Çaat diye atılan 4.vitesi,ok gibi fırlaması,4.viteste 210 km hız sınırıyla karşınızda kia cee'd

Ok gibi fırlamasına okeyim de, 4. viteste hakkaten 210 km yapıyor mu? Bu arabayı çok kez kullandım hakkaten ok gibi fırlıyor ama ben 160da 5. vitese atıyordum.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.