bak o aklıma gelmemişti salladığı yeri uygun saklamak için
quote:
Orjinalden alıntı: Wolqanyc
quote:
Orjinalden alıntı: ^^^^CRAZY^^^^
nerende sakladın o kadar parayı
quote:
Orjinalden alıntı: devilll_yamo
ben de 53 mılyar vardı en son ama hepsını harcadım 6 2 lık mage ım ar ona elıxır falan cartu curtu derken 1 2 milyar kaldı culsuzlastık gene
bi tarafından sallıyo ya
belki o salladıgı yerde saklamasıtır
quote:
Orjinalden alıntı: nathrezim
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: ^^^^CRAZY^^^^
nerende sakladın o kadar parayı
quote:
Orjinalden alıntı: devilll_yamo
ben de 53 mılyar vardı en son ama hepsını harcadım 6 2 lık mage ım ar ona elıxır falan cartu curtu derken 1 2 milyar kaldı culsuzlastık gene
bi tarafından sallıyo ya
belki o salladıgı yerde saklamasıtır
53 milyar harbidende sallama bir şey.. onu bbi taraflarına sokarak taşıyamazsın..ama diğer charlara aktardığında..sonra başka bir accontaki başka charlara aktarırsan bir şey olmaz değil..ama 53 milyarım var falan böyle sitede yemezler
+9999999999 yemezzzzz benim de en fazla 999,999,999m oldu. o da gem den chitin shell düştü +3 e bastım pazarlıkla o paraya merchant tan sattım
Ya arkadaşlar neden olmasın adam sallıo olabilir ama yalanda olcak die bişi yok bi lycaon staff 100gb Ha 53 milyar param olsun hiç problem diil saklıcak biyer bulurum minareyi çalan kılıfını hazırlar. Ayrıca şu vardır 53 milyar para yapmak için. Benim düşüncem 2 yol vardır 1.DUPE DUPE DUPEEEE 2.Oyuna çok eskiden başlayıp çok sağlam bi warrior olup en baba bossları kesmek ve abyss savaşını kazanmak.
Olmucak bişey değğil. Dediğim gibi benim 53 milyarım olsa saklıcak biyer mutaka bulurum Keşke olsa ama maksimum 3,5milyarım oldu
belkı adam alın terıdır bılemeyız gırsın abyse goblınlere kasar bence bıde tıcaret kafası varsa adam yapmıs olabılırr gercı ılk anda ınsanın aklına dupede gelır.parayı kazanama ıhtımalınıde goz onen alın (ben ıxgenonda abyste goblınler 1 hafta takıldım daha sonra tıcaret falan derken 40 mılayar yaptımm )
quote:
Orjinalden alıntı: ronaldo
belkı adam alın terıdır bılemeyız gırsın abyse goblınlere kasar bence bıde tıcaret kafası varsa adam yapmıs olabılırr gercı ılk anda ınsanın aklına dupede gelır.parayı kazanama ıhtımalınıde goz onen alın (ben ıxgenonda abyste goblınler 1 hafta takıldım daha sonra tıcaret falan derken 40 mılayar yaptımm )
Yaff dostum benmi yanlış anlıyorum anlamadım ama bilmiyorum Goblin kasar demişsin. Goblinden çıkandan ne olur ki. Diez için konuşuyorum goblin giysisi en fazla 70k. Günde 500 tane çıkarsan bu da çok zor 70k dan 35m yapar. Sen 40milyar yaptım diosun. bana çok amntıksız geldi. Ben yanlış analamış olabilirim. Ama doğru anlamışsam bi yanlışın var dostum
BEYLER BENİM ESKİDEN 1 TRİLYONUM VARDI AMA GM NİN CHARINI DONUNA KADAR ALDIM ŞİMDİ YOK
walla bende değilim
Cypherdayım 600 goldbar ve 900m para var Karus a geçtim...
600 gb mi var şimdi sende ama biliomusun bilmiorum ama gb nin artık bir deeri yoq :D muahahha
we en zengin benim kalbim zengin gerisi yalan zate
quote:
Orjinalden alıntı: sekantbilite
quote:
Orjinalden alıntı: ronaldo
Yaff dostum benmi yanlış anlıyorum anlamadım ama bilmiyorum Goblin kasar demişsin. Goblinden çıkandan ne olur ki. Diez için konuşuyorum goblin giysisi en fazla 70k. Günde 500 tane çıkarsan bu da çok zor 70k dan 35m yapar. Sen 40milyar yaptım diosun. bana çok amntıksız geldi. Ben yanlış analamış olabilirim. Ama doğru anlamışsam bi yanlışın var dostum
dostum ben ızgonon ıcın soylemıstımm serverler karıstıı :D
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: LetMeKillYou
bende 2 milyar para oldu ama hepsini harcadm şimdi gene 500m var
resimdeki senmisin
evet bende merak ettim sen misin o
Benimde en fazla 7 milyar param olmustu.ama her zaman upgrade isinde gunlerce ugrasip kazandigim paralara bir cirpida yakardim :)) oda ayri bi konu.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme