Şimdi Ara

forumun twisting nether guildi varmı ? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: khalef

quote:

Orijinalden alıntı: OIS

@khalef, Hocam OI:8 diyerek SI:7 göndermesi mi yaptınız?

@Illidan, It doesn't matter who we are, what matters is our plan.

orgrimmar infantry: 8 :D

Ben Garrosh ile konuşurum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yokmu beni alıcak guildine ya :(

• Oyunun verdiği 7 günlük hediye oyun süresiyle twisting nether'de dolaşıyorum. Oyun tekrar sararsa devam edeceğim. Horde. Nickimi zaten biliyorsunuzdur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psikotrex -- 8 Eylül 2013; 20:48:59 >
  • Hocam guild'e girilir de sen bi guild'den ne bekliyosun? Exp buff'ı mı lazım?

• Yok guild zaten bulunur da sohbet muhabbet arıyorum. Şimdi partyde veya guildde birşey yazıyorum konuşalım diye hıyarlar cevap bile vermiyor sinir oluyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: lifeleech

Yok guild zaten bulunur da sohbet muhabbet arıyorum. Şimdi partyde veya guildde birşey yazıyorum konuşalım diye hıyarlar cevap bile vermiyor sinir oluyorum.

haklısın o konuda randomlarda muhabbet eden birini bulursam direk friende ekliyoruz birbirimizi o derece nadir.
  • Bizim eski forum guildini arkadaşlar tn ye taşımış horde kısmına. Ama forum guildi hüviyetinden çıkıp tanıdık guildine döndürmüşler. Ben rogue kasıyorum zevkine BG lerde. 18 levelim. Sorayım katılmak istersen ama guildde pekbir muhabbet göremedim belki de ben denk gelmemişimdir.

BG lerde beraber eğlenerek kasmak istersen nickim Rimcut . oyuniçi email gönder istersen.

iyi forumlar.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.