Şimdi Ara

Forumun yaş ortalaması iyice düştü ya :((((( (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: BrkdzdR

quote:

Orijinalden alıntı: patatesli milkshake

quote:

Orijinalden alıntı: korkuadam

Ne alaka ki yas siniri.Hadi trollere falan ban atilsin da yasi kucuk olup dogru duzgun takilan bircok kisi var forumda:)
    Ama su da bir gercektir ki forumdaki troller'in cogunun yasi kucuktur,Bu da sizin yas ortalamasi istemenizin asil nedenidir.
    O yuzden soyle diyelim ''Yas ortalamasi dusmesin de,troller banlansin.''
    Tabi hepsi degil ama bir gunde 15-20 konu acanlar sinirsiz bani coktan haketmistir.Bu konuyu acan troll de buna bir ornektir.

Sende 13 sün ve troll degilsin ;) ve bende 13 üm deşifre ettim pampa bu arada katılıyorum

Kardeşim takılın tamam birşey demiyoruz.Ama bilmediğiniz konulara atlamayın.Abuk subuk konu açmayın.Sadece bakın.Burda sizi istemiyoruz değil,sizin abuk subuk konuşmalarınızı,konularınızı istemiyoruz.Adam googleye yazmıyorda geliyor buraya konu açıyor!

Hocam profilim acik,onceki mesajlarima bakin ornegin.Bahsettiginiz turden hicbir mesaj yok.Ozellikle de son zamanlarda.Abuk,subuk konusma vs ben de sevmem,uslub onlemlidir.
    Insanlarin onyargisi yuzunden yasimi soylemeye cekiniyorum.Bazi zamanlarda yalan bile soyluyorum.Cunku kimse benim yasimda birinin fikirlerini umursamiyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BrkdzdR

quote:

Orijinalden alıntı: patatesli milkshake

quote:

Ne alaka ki yas siniri.Hadi trollere falan ban atilsin da yasi kucuk olup dogru duzgun takilan bircok kisi var forumda:)
    Ama su da bir gercektir ki forumdaki troller'in cogunun yasi kucuktur,Bu da sizin yas ortalamasi istemenizin asil nedenidir.
    O yuzden soyle diyelim ''Yas ortalamasi dusmesin de,troller banlansin.''
    Tabi hepsi degil ama bir gunde 15-20 konu acanlar sinirsiz bani coktan haketmistir.Bu konuyu acan troll de buna bir ornektir.

Sende 13 sün ve troll degilsin ;) ve bende 13 üm deşifre ettim pampa bu arada katılıyorum

Kardeşim takılın tamam birşey demiyoruz.Ama bilmediğiniz konulara atlamayın.Abuk subuk konu açmayın.Sadece bakın.Burda sizi istemiyoruz değil,sizin abuk subuk konuşmalarınızı,konularınızı istemiyoruz.Adam googleye yazmıyorda geliyor buraya konu açıyor!

Hocam profilim acik,onceki mesajlarima bakin ornegin.Bahsettiginiz turden hicbir mesaj yok.Ozellikle de son zamanlarda.Abuk,subuk konusma vs ben de sevmem,uslub onlemlidir.
    Insanlarin onyargisi yuzunden yasimi soylemeye cekiniyorum.Bazi zamanlarda yalan bile soyluyorum.Cunku kimse benim yasimda birinin fikirlerini umursamiyor.

Yok ben genel olarak konuştum.

• quote:

Orijinalden alıntı: duygusal-adam

Yaşım büyük ve trolün en önde gideniyim klawlkjdwajdoıwajdıowajdıowajdowıajdwdwadwa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.