Şimdi Ara

FORZA HORIZON 2™ 'OPEN WORLD RACING GAME' (143. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.915
Cevap
27
Favori
102.424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 141142143144145
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Xbox ın en iyi oyunu. Harcadığım 90 saat yetmedi bile. 3 üncü oyunu yapsalar keşke.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Argonath LXI

quote:

Orijinalden alıntı: Requiem_For_a Dream

Beyler xbox one ı yeni aldim. Bu oyunla forza 6 arasinda kaldim. İki oyun arasinda ki en belirgin farklar neler? Bu acık dunya, forza 6 degil sanirim..

Horizon çöp, motorsport değil. En büyük fark bu.

Hocam ne yaptınız yav, gömdünüz güzelim oyunu
  • Argonath LXI kullanıcısına yanıt
    Tercihimi çöpten yana yaptım 😉 saol tavsiyen icin, etkileyici bi unsur oldu benim icin 😁

• oyunda azda olsa kaplamaların geç yüklenme sorunu yaşayan varmı arkadaşlar,ağaçların gölgeleri binalardaki kaplamalar vs yoksa sorun benim makinadamı.

• quote:

Orijinalden alıntı: süsse

oyunda azda olsa kaplamaların geç yüklenme sorunu yaşayan varmı arkadaşlar,ağaçların gölgeleri binalardaki kaplamalar vs yoksa sorun benim makinadamı.

Oyunu harici diskten oynarken boyle bir sorun yasamistim nedense, dahiliye tasiyinca duzeldi. Sizin de haricideyse bir deneyin derim.

• oyun dahili diske yüklü ama azda olsa bu sorun var neden kaynaklanırki.

• Oyunda finali 2 kere bitirip 130 küsür level olduktan sonra uzun uğraşlar sonunda foto koymayı bulabildim arkadaşlar :)
    Çekilen fotoyu hemen ardından kayıt edip sonra share etmek gerekiyormuş, sonra forza.netden bul falan... :)
    İşte amatör de olsa bugünden birkaç foto...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azos -- 6 Ocak 2016; 9:33:27 >

• azos A kullanıcısına yanıt
    Oyun photo modunda render olayının dibine vurmuş.. Ama ortaya sanat eseri çıkmış.. Çok başarılı
  • Requiem_For_a Dream kullanıcısına yanıt
    Çok doğru bir tercih yapmışsın. Eğer sim-cade tarzı yani halk arasında Gran Turismo gibi olan yarış oyunlarını da seviyorsan indirime girdiği bir zamanda Forza 6'yı da deneyebilirsin hocam. O da kendi kulvarında en iyisi.
  • BorgaXxX kullanıcısına yanıt
    Forza 6 nın demosuyla idare ediyorum şimdilik. Ama forza 2 bi başka! openworld ve tuning harmanlamasıyla acayip zevkli bi yapım olmuş..
  • Gelsene pc'ye allahsız

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzelim Huracan'ı ne hale getirmiş diyenleriniz de olabilir tabii ki de, normalde böylesi tasarım özgürlüğünün olduğu bir oyunda bile araçları normal renklerinin dışında kullanmayı pek sevmem ancak yazdan beri şu araca ve üzerindeki tasarıma öylesine alıştım ki, neredeyse başka arabayla giremiyorum online'a.

Üstteki arkadaşın paylaştığı fotoğrafları görünce canım çekti, bir paylaşayım dedim öylesine ilk defa.

Bu arada bu oyun gibisi de gelmez, gelemez, yapılamaz bir daha, öyle inanılmaz ki yarış oyunu sevmeyen bünyeye bile yarış oyunu oynatır hakikaten. Türünün en iyisi övgüsünü bir Horizon bir Motorsport döngüsünü devam ettirirler ve de bu sonbaharda bir Horizon 3 görürsek kaybeder anca, insana Xbox aldırır tek başına.

• Maximum_Carnage kullanıcısına yanıt
    Why so serious diyorsun yani kısaca hocam :)
  • Sırf bu oyun için Xbox one alıcam en sonunda

• İlk fotolara göre biraz daha şeyler öğrendim, mesela yön tuşları açıyı sağa sola yatırmaya yarıyormuş :)
    İşte dünden seçmeler...

• Oyunun iki saçmalığı var, biri genel biri bir yarışa özel.
    Genel olan sürekli aynalara falan bakıp oynar ve atak yapan rakibinizin önüne kırarsanız nasıl bir fren yapıyorsa çok geride kalıyor.
    Dün akşam ikinci Horizon şampiyonluğumu aldım. Final yarışının saçmalığı da şu, rakipler sürekli arkanızda olsun diye saçma farkları kapatabiliyor. Mesela bir yerde devasa bir shortcut yapıp çok büyük fark açtım, daha sonra nasıl olduysa yetiştiler ama hiç ciddi bir atak yapamadılar. O farkı kapatıp yetiştiysen rahat geçmen lazım beni, ama öyle olmadı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jack Rabbit Slims kullanıcısına yanıt
    Sürücü id zorluğu ne seviyede oynuyorsunuz?
  • Bir kaç foto da ben ekliyim :)

• what_tha kullanıcısına yanıt
    Özellikle ilk iki foto muhteşem
  • quote:

Orijinalden alıntı: Requiem_For_a Dream

Sürücü id zorluğu ne seviyede oynuyorsunuz?

En zorun bir altında, unuttum adını.
  • 
Sayfa: önceki 141142143144145
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.