Bildirim
Forza Horizon 3 (2016) [ANA KONU] (351. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
Merhaba.
Oyun içersinde aldığımız ekran görüntüleri pc de nerede yer almakta ? Photo mode ile mi alıyoruz birde ? -
-
quote:
Orijinalden alıntı: R-10
Merhaba.
Oyun içersinde aldığımız ekran görüntüleri pc de nerede yer almakta ? Photo mode ile mi alıyoruz birde ?
Store dan forza hub adlı uygulamayı indirilmelisiniz, kaydettiklerimiz oraya gidiyor, store da uygulama gözükmezse bölgenizi abd yapın öyle çıkar bide evet photo mode dan çekiliyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam sağolun ben dr oyundan 149₺ almıştım standart versiyonu daha ucuza görmedim henüz piyasada store indirimleri hariç.
Forza Horizon 3 VIP 14.06 lira'ya düşmüş. Gold üyeliğe özel tabi. -
Çok teşekkür ederim -
-
oyuna bu aksam girdim her zaman calisan taniyan f710 gamepadi tanimadi cikip gtada denedim calisiyor bir sorun yok oyun neden boyle yapti cozumu bilen var mi bu haftasonu oynamayi dusunuyordum
-
-
-
Haftaya buluşma yapalım mı? C.tesi-Pazar.
-
quote:
Orijinalden alıntı: EXios
Haftaya buluşma yapalım mı? C.tesi-Pazar.
Sagol abi -
-
bana uyar -
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X