Bildirim
Forza Horizon 3 (2016) [ANA KONU] (357. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
Rica ederim, 1000 lvl için tebrikler.Sizlerinde aktifliğiyle güzel zamanlar geçirdik artık diğer fh'lerde nice 1000 lvl'lere. -
Elinize sağlık hocam -
Fps frame gibi bi ayar vardı (adını yanlış hatırlıyor olabilirim) 30-60-75 diye giden ordan bi bakın isterseniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Şaka gibi oyunun kapanması ile alakalı kimsenin bilgisi yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 22mert -- 7 Şubat 2018; 20:34:5 > -
Oyunu yapan firmanın da bu konu hakkında bilgisi olmadığı için çok doğal -
Şu meşhur network diagnostics hatasını almaya başladım online giremiyorum youtubedaki coğu videoyu izledim yaptım ama sonuç değişmedi var mı tecrübesi olan ? -
quote:
Orijinalden alıntı: FreeMaNMeliH
Forza Horizon 3 benim için bitmiştir, sonunda 1000 lvl oldum, nasıl oldum birde bana sorun 30 tur goliath mı atmadık neler yaptık neler ama pes etmedim, benim bildiğim kadarı ile bu lvl erişen tek Türk oldum ( forumda kesin :) Bu konuda baya zaman geçirdim, Konuyu hazırlayan @EXios teşekkürler, herkese iyi oyunlar.
Oyunu resmen tartaklamışın.
-
Ne alaka adam 1000 level olmuşmuşta işsizmiş te . Milletin işinden gücünden sizene her şeye atlıyosun . Herkese ters ters konuşuyorsun ben başkasına benzemem . Seni kimse tinlamayip cevap vermedikleri icin mi geliyor bu özgüven .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Teşekkürler dostlar, @EXios , @FlightClub
Çok keyifli bir yapım bir ara dene Emre abi, @EmreDFace
Bu arkadaş kim bilmiyorum ama güzel cevap vermişsin, saol @akt02
Herkese iyi oyunlar,
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FreeMaNMeliH -- 11 Şubat 2018; 22:34:28 > -
quote:
Orijinalden alıntı: 22mert
Şaka gibi oyunun kapanması ile alakalı kimsenin bilgisi yok.
Merhaba oyun kapanması ile ilgili tavsiye olarak
Driver ların güncel olmasına, birde windows 10 account bilgilerinden çık tekrar giriş yap mağaza oturum ne varsa, son ihtimal ise tekrar kurman bildiklerim bunlar. -
şuraya bakın birde windows un kendi ayarlarına düzeltme eklediler
ayarlar>oyun>xbos ağı orada düzelt seçeneği var. -
quote:
Orijinalden alıntı: atheet
şuraya bakın birde windows un kendi ayarlarına düzeltme eklediler
ayarlar>oyun>xbos ağı orada düzelt seçeneği var.
Teşekkür ederim,ben tesadüfen güvenlik duvarını açmamla olayı çözdüm -
Oyunu oynayan varsa beraber oynayabiliriz. PC'de oynamaktayım. -
Bi NFS etmiyo be benim için -
Arkadaşlar ben oyunu yeni satın almayı düşünüyorum bi kaç sorum var
1-Oyun klavye ile oynanır mı? Oynanabilirlik nasıl?
2-Ben oyunu aldıktan sonra ilerde Xbox One alsam aynı hesabımı ondada kullanabilir miyim?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Gayet güzel oynanabilir, evet.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X