Şimdi Ara

FORZA HORIZON 3 (ANA KONU - XBOX ONE) (47. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.250
Cevap
15
Favori
47.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ygultekin82

Pspro dan xbox onea transfer etti bu forzalar beni, benim istediğim horizon, Horizon Zero Dawn değil, Forza Horizon :)

Eski xbox 360 kullananlardansınız yanlış mı hatırlıyorum :)
  • Bu aşk burada biter

FORZA HORIZON 3 (ANA KONU - XBOX ONE)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Project Scorpio

Bu aşk burada biter

Forza 6'yi neden 1300 de biraktin, yakisti mi...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Pist yarışları çok sıkıcı

• Bu oyunun soldan surus olmasi dusunduruyor beni. 2. oyunu mu alsam 3. oyunu mu bilemedim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • viktor1574 kullanıcısına yanıt
    evet soldan sürüş sıkıntılı oluyor amakarşı taraf için :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: viktor1574

Bu oyunun soldan surus olmasi dusunduruyor beni. 2. oyunu mu alsam 3. oyunu mu bilemedim?

İkisi de birbirinden güzel, ucuzken 2'yi de alabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jack Rabbit Slims -- 15 Mayıs 2017; 0:23:6 >
  • Merhaba arkadaşlar oyunda sürekli yarışları yapıyorum ancak kapanmıyor yani renk değiştirmiyor. Bazı yarışlar yaptıktan sonra gri-silah gibi bir renge dönüp map de gizleniyor. Renk değiştirmeyenlerde ise campaign tanamlandı olarak gösteriyor ancak ındıcator yazıoyr ve yarış kaybolmuyor. Harita yarış doldu ve hangisi yapacağımı şaşırdım.
  • Resimlere bakarak demek istediğimi anlamışsınızdır umarım.
    https://i.hizliresim.com/gqa1YL.png
    https://i.hizliresim.com/9QyBr9.png
  • quote:

Orijinalden alıntı: FiratYapiciTR

Resimlere bakarak demek istediğimi anlamışsınızdır umarım.
    https://i.hizliresim.com/gqa1YL.png
    https://i.hizliresim.com/9QyBr9.png

Hocam her simgede bir exhibition yani sadece o yolda geçen bir yarış bir de championship yani oradan başlatılan bir turnuva var. İkisini de yapınca gri oluyor.

• FiratYapiciTR kullanıcısına yanıt
    Şampiyonaları yapmana gerek yok exhibition ları yap geç.

• 4. Oyun e3 te geliyo

• Yapıyorum ancak gri olmuyor ek olarak yarışa girdiğimde sürekli yeni yarış şeçeneği de sunuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: KOX B0SS

4. Oyun e3 te geliyo

Gelmez, sırada Forza Motorsport 7 var.

•  FORZA HORIZON 3 (ANA KONU - XBOX ONE)

Forzathon ödülü carrera gt.Oyun çok iyi yaa

• quote:

Orijinalden alıntı: memo1231

Forzathon ödülü carrera gt.Oyun çok iyi yaa

Direksiyonla ilgili biraz bilgi verebilir misin? Oyunla uyumlu mu hassasiyet kullanım rahatlığı vs

• Valla paraniza göre alabileceginiz en iyi direksiyon.Dönüş açısı 240 derece oyunun içindeki dönüş açısi ile bire bir.Dönüşlerde hiç input lag olmuyo ama kol ile oynamaya göre çok fark ediyo.ilk bir kaç gün sevmeyebilir yada beceremeyebilirsiniz ama alışınca gayet zevkli.padde shiftleri metal vites attirma hissiyati cok güzel.direksiyonun bence tek kötü yani gaz fren pedali.cok yüksek yapmislar onlar basmak biraz zor.bide zeminin kaymamasi onemli yoksa gaza basarken gaz petali ayaginizin altinda gezebilir.direksiyonun ustundeki tuslarin hepsinin fonksiyonlari calisiyor.Direksiyonun sabitleme aparatlarida sağlam.sabitlediginiz masanin oynamamasina dikkat edin.eger sabitlediginiz masa direksiyonu saga sola cevirirken oynarsa cok sinir olursunuz.son olarak oyunu expert ve manuel viteste oynamaniz mümkün bu direksiyonla

• E3'de büyük olasılıkla Scorpio'nun lansmanı için Forza 7 duyurulacaktır. Horizon 4 duyurusu 2018 içinde falan gelir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Quantu_M

E3'de büyük olasılıkla Scorpio'nun lansmanı için Forza 7 duyurulacaktır. Horizon 4 duyurusu 2018 içinde falan gelir.

Bende büyük olasılıkla Scorpio için Forza Motorsport 7'nin duyurulacağını düşünüyorum hocam. Zaten Oyunlar Sıra ile geliyor; Önce FM5, Sonrasında FH2; sonrasında FM6, sonrasında FH3; şuanda da sıra FM7'de.

Bu arada arkadaşlar Hot Wheels DLC'sini açıkçası pek beğenmedim. Biraz Aceleye getirilmiş diye düşünüyorum. Pistleri yapmışlar, sonrasında birşey eklememişler oyuna ekstra olarak (Yarışlar haricinde). Yarışlarda Hot Wheels aracı olarak ben ve bir tane daha AI kullanıyor, kalanların hepsi normal araçlarla yarışıyor. Bunu düzeltmeleri lazımdı. Ayrıca Hot Wheels araçlarının sadece dış tasarımlarına özenildiğini düşünüyorum.

Bana kalırsa Hot Wheels DLC'si; bir DLC niteliğinden çok Araç Paketi fiyatıyla satılması gereken bir içerik olarak intiba bıraktı bende. Oysaki Blizzard DLC'sini çok beğenmiştim, aldığım gibi bitirmiştim. Hot Wheels'i ise sırf bitirmiş olmak için bitireceğim.

• Hot Wheels DLC'sini 100 Adet Yıldız toplayarak kapattım, diğer yarışları bitirmek için uğraşmayacağım.

Bu arada arkadaşlar Horizon 3 için Yeni DLC yada Araç DLC'si gelecek mi? Ona göre yeni araçlarla bitiririm dediğim yarışlar varda bekliyorum Eğer gelmeyecek ise onları da bitireyim
  • 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.