< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Ben bu oyun için bütün PlayStation Exclusive leri den vazgeçtim artık xbox kullanıyorum. Gerçekten büyüleyici herşeyi ile harika. Şimdi Series X ile birlikte bütün Forza serilerine 4K 60 fps desteği geliyor.
|
Sıktıysa oynamazsın olur biter.
|
26 senedir Piyasada gezen Sony çıkıpta şu oyunun kalitesinde neden bir araba yarışı yapmıyor !! Sonra neden Xbox diye
soruyolar nedeni bak yukarda at gözlüğünü çıkar öyle bak ama yoksa bişey göremezsin yine... |
Demonun suyunu çıkartmışsın kardeş daha event yok mu dıyon bir de
![]() |
İq maksimum 30
|
Gerek işlerimin yoğunluğu nedeniyle belli dönemlerde oyunlara zaman ayırabildiğimden gerek maymun iştahlılığımdan defalarca xbox olsun playstation olsun alıp bir iki ay sonra satmışlığım vardır ama hiç bir oyunu Forza kadar özlemedim ki araba yarışlarına normalde çok fazla ilgim yoktur. Forza haricinde oynadığım yarış oyunu yoktur.
Bu oyunun Açık Dünya hissi, grafikler, bazen yolda giderken gün batımı, aniden yağmur başlaması. İşten sonra açıyordum gerekirse öyle dolaşıyordum kafam dağılıyordu. Demem o ki yine kasım gibi bir xbox one x almak bana farz oldu :) |
İyi de bu mevsimlik etkinlik, ya belli bir araçla oynatıyor ya belli bir sınıfla. Yine dediğim gibi bu tür etkinlikler tüm oyunlarda böyle, Horizon’a özgü bir şey değil. Forza 7 de bunlarda seçtirmiyor, GTS de seçtirmiyor, Driveclub de seçtirmiyordu :)
Oyun dünyasının en çok özgürlük tanıyan oyununa (rota yaratma, yarış zamanı seçme, tur sayısı seçme, araç sınıfı seçme, başkalarının yarattığı yarışları oynama vs vs vs) çıkıp da dayatma var demek, kusura bakmayın da çok tuhaf kaçıyor. Haftada iki defa gelen etkinlikte seçtirmiyor diye şikayet etmek bu oyuna büyük haksızlıktır. |
![]() |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kim Kitsuragi -- 28 Nisan 2018; 11:11:37 > < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kankkunen -- 4 Mayıs 2018; 22:02:49 > < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kankkunen -- 14 Mayıs 2018; 23:49:35 > < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|