< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Forza Horizon 5 (2021) [Xbox Series X|S ANA KONU] (80. sayfa)
-
-
Bu ay carpass çok cacık olmuş ya.
Yalnız Sf90 bayağı bayağı tatlı olmuş, çok dengeli ayarlamışlar, stok halde bile yarışılabilir.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
İki yolu var.Etrafta o eve bakan bir tepe vardır mutlaka.Biraz geriye gidip hızlanarak o tepeden evin çatısına uçacaksın.Bunu yaparken çatıyı tutturmak için de Y tuşuna basıp geri sarma özelliğinden yararlanabilirsin.
İkinci yol oyunun açığı ile oluyor.Tam tabelanın altındaki boşluğa park ediyorsun aracını.Menüyü açıp sol analoğa tıklayınca LS , araç pozisyonunu resetleyeyim mi diye soruyor.Ok dersen oyun aracı o evin çatısında yani tabelanın içinde çıkartıyor.Son güncellemelerle düzeltilmediyse %90 çalışan bir yöntemdi.Altında böyle boşluk olan evlerde kullanılabilir.
-
Teşekkürler.quote:
Orijinalden alıntı: witherİki yolu var.Etrafta o eve bakan bir tepe vardır mutlaka.Biraz geriye gidip hızlanarak o tepeden evin çatısına uçacaksın.Bunu yaparken çatıyı tutturmak için de Y tuşuna basıp geri sarma özelliğinden yararlanabilirsin.
İkinci yol oyunun açığı ile oluyor.Tam tabelanın altındaki boşluğa park ediyorsun aracını.Menüyü açıp sol analoğa tıklayınca LS , araç pozisyonunu resetleyeyim mi diye soruyor.Ok dersen oyun aracı o evin çatısında yani tabelanın içinde çıkartıyor.Son güncellemelerle düzeltilmediyse %90 çalışan bir yöntemdi.Altında böyle boşluk olan evlerde kullanılabilir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
F8 Tributo da fena değilmiş 370 basıyor. Ferrari modelleri çok iyi oyunda, Ferrari Roma ve 812 GTS ekleseler süper olacak.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
F12 TDF kullan en iyisi o. Yere iyi basıyor son hızı da yüksek.quote:
Orijinalden alıntı: Philipp_Plein
F8 Tributo da fena değilmiş 370 basıyor. Ferrari modelleri çok iyi oyunda, Ferrari Roma ve 812 GTS ekleseler süper olacak.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
TDF baya eskidi 4. oyunda da vardı o yüzden artık sürmüyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Oyun haddinden fazla özgürlük sunuyor. Casual olduğum için de aklım karışıyor. İnsanda, acaba standart ayarlar ideal ayarlar mı, diye spru işareti kalıyor. Mesela zorluk seven bir adam değilim ama standart zorlukta patır patır kazanınca insan bi ne oluyoruz oluyor.
Ayrıca oyundaki vır vır öten karakterleri hala susturamadım. Oyunu bıraktıracak kadar rahatsız ediyor. PC'de oynarken susturabilmiştim bunları diye hatırlıyorum..?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Şu oyunu daha zevkli hale getirebilecek öneriler sunabilecek olan yok mu? İlk kez FH oynuyorum. Alışkın değilim. Ayarlarda vesaire çok çok fazla özgürlük sunulmuş. Ne yapacağımı şaşırdım.
-
-
-
Teşekkürler deneyeceğim.quote:
Orijinalden alıntı: Silkolet
Zorluk konusunda benim kullandığım ayarlar böyle. Traction yada Stability i açarsanız kontrol edilebilecek dışa savrulmalarda bile araç otomatik hız kesmeye başlıyor. Yarışlar için önermem. Aracın canlı istatistiklerine bakmak için telemetry i de açabilirsiniz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Yaptım. Yine kazandım. Ama kesinlikle daha zevkli oldu. Teşekkürler.
Karakterlerin sesini kıs özelliği başta çalışmamıştı. Konsolu tekrar açışımda sorun yoktu. Ses mes yok. Vır vır kafa ütülüyorlardı. Sessiz şekilde çok daha zevkli oldu oyun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QLBatiatus -- 25 Mayıs 2022; 0:57:42 > -
En keyifli hali öyle çıkıyor diğer türlü çok basitleşiyor zaten arcade.
Karakterler olarakta harita olarakta FH4 daha iyiydi bence Meksika dan. Tamamen kar altında Edinburgh a girmek filan Meksika da alamadığım hisler. Tekrar dönünce fark ediyorsun ama sürüş sesler ve görsellikte ciddi geliştirmişler FH5 de.
Siz yeni başladıysanız seriye oldukça dolu gelecektir.
Toprak için Hoonigan RS200, hız için Jesko kesin dönüşler içinse AM Vulcan öneririm. Özellikle Vulcan büyükçe bir spoiler ve AWD ile tren gibi gidiyor.
Klişe olacak ama konu ölmüş. Pc konusunda da pc vs konsol grafik kavgası yapıyorlar.
Nerde forza ruhu nerde efsane ssler?
-
-
Oyunun suyunu çıkardık, içinden geçtik. Haftalık görevler için bazen giriyorum. Artık dlc bekliyoruz.quote:
Orijinalden alıntı: Bob SegerKlişe olacak ama konu ölmüş. Pc konusunda da pc vs konsol grafik kavgası yapıyorlar.
Nerde forza ruhu nerde efsane ssler?
Oyun oynayan oyuncu sayısı çılgın ama forum konusu pek aktif değil.
Achivementların hepsini topladığım için online yarış yapıyorum ara sıra, dlc bekliyorum hocam oyun için. Oynayan varsa ekleyebilirim gt imzamda var.
Oyunda yollar cok mu kayiyor yoksa bende mi sorun. Acemi oldugum dogrudur ama onceki oyunlarda kontrolde bu kadar zorlanmiyordum kaya kaya gidiyorum:)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tidus -- 30 Mayıs 2022; 20:5:43 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X