Evet Türkçe. Premium olayı senin zevkine kalmış. Normalde rally severim ama bu Rally Adventure DLC'sinde rally hissiyatını pek vermiyor. Sanki normal araba görselini değiştirip rally arabası görseli koymuşsun gibi. His aynı. Zaten rally DLC'sinin kullanıcı puanları da çok düşük. Fakat Hot Wheels DLC'sini seviyorum. "Hot Wheels Unleashed" tarzı oyunları sevdiğim için. Kıvrımlı yollarda uçması güzel oluyor. Şahsi zevkim tabii. Gerçi Hot Wheels'te de ufak araba sürüyormuş hissi yine yok. Sanki normal oyundaki araba görselini değiştirip, minyatür görselini koymuşlar gibi. His yine aynı. Mekanikler değişmeyince biraz yapay duruyor. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 28 Şubat 2025; 11:46:43 > |
FORZA HORIZON 5 | PS5/PS5 PRO ENHANCED | Türkçe | ANA KONU (4. sayfa)

-
-
Oynanış olarak birbirinden çok farklılar, Gran Turismo tümüyle simulator bir oyun ve gerçekçi sürüş dinamikleri hissiyatını vermeye odaklıdır.
Horizon daha çok eğlenceli bir arcade oyun olarak piyasaya çıktı. Simulator oyunlar meraklısına çekici gelir, ha ben sevmeyeceğimi düşündüm fakat iki oyunda çok eğlenceli geldi.
Bence ikisi de bir başyapıt ve oynanmalı diye düşünüyorum.
-
Ben daha önce motorsportları oynadım, Horizon dediğiniz gibi arcade imiş. Gt7 ve horizon aynı düşüncesi içerisine girmiştim yanılmışım. Kutulusu çıkar inşallah.
-
Vay be sen de mi :(
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam ana platform hala Xbox, en cok onda zaman geciriyorum. Hele hele Ps5 Pro ile Sony’den yedigim son kazigi hayatta unutmam, unutamam:) Ama saydigim 3 oyun iki konsoldan da degerli benim icin.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Pro ben de gerekli gormuyorum henuz, gta6 belirler gibi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yokmu PS5 PRO gameplay videosu bakalım nasıl port etmişler PS tarafına
PlayStationyoutube
Dive into Horizon Realms! Explore 12 Evolving Worlds: 11 previously limited-time only locations and the completely new Horizon Stadium Circuit. New PlayStation Trophies, in-game badges, and accolades will be available to obtain. For the first time ever, earning accolades will unlock new reward cars! Play on your own or with friends on every platform when Horizon Realms goes live on April 25. Pre-order Forza Horizon 5 on the PlayStation Store. Get the Premium Edition for Early Access starting on April 25. #ps5 #ps5games #forzahorizon5https://www.youtube.com/watch?v=wWd6ox2dgec
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamer-x -- 28 Şubat 2025; 13:25:12 > -
Proda Muazzam bir kalite bekliyorum hocam ben Xbox filan hikaye kalıcak yanında
-
Forza Horizon 5'in PS5 için fiziksel sürümü olmayacağı açıkladı
-
The Crew Motorfest kullanıcısı olarak bunuda almalımıyım sizce arkadaşlar? İkisinide deneyimlemiş arkadaşlar varsa fikir verebilir mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hiç bekleme. Çünkü 60 fps üstüne çıkmıyor. Biraz rtx katmışlar okadar. O da ne kadar belli olur bilinmez. Bana göre Series X den kalır bir farkı olmayacak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackTower_35 -- 28 Şubat 2025; 22:7:49 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam crew motorfest'i zaten forza'dan etkilenip çıkardılar yani forza her halükarda daha iyi, tabiki alınır
-
Eyw üstadım ozaman paket seçip atalım köşeye :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merakımdan girdim konuya pc kullanıyorum dolayısıyla ikisini de oynadım. Forza görüp görebileceğin en bayık haritaya sahip. Motorfestten sonra çok sıkılırsın. Bana para verseler forzaya girmem şuan. Ha forzanın da hakkını verelim. Daha iyi grafik ve sürüşe sahip ama yine arcade seviyesinde. Çok lafını edecek fark yok.
-
quote:
Orijinalden alıntı: BlackTower_35
Hiç bekleme. Çünkü 60 fps üstüne çıkmıyor. Biraz rtx katmışlar okadar. O da ne kadar belli olur bilinmez. Bana göre Series X den kalır bir farkı olmayacak.Ben Series X tede yıllarca oyunu oynamış birisi olarak kalite karşılaştırmasını bizzat kendim yapıcam zaten fakat
Playstation'nın kendine özgü Renk paletinde oyunun daha kaliteli gözükmesi çok yüksek bir olasalık olarak göze çarpıyor...
-
Forza Horizon 5 PlayStation Store'da Birçok Bölgede En Çok Ön Sipariş Verilen İlk 3 Oyun Arasında
-
microsoft tr ye özel fiyatlandırma yapmış belli oldu
-
Oyun çıktıktan sonra ek paketleri ayrıca satarlar mı acaba? Örneğin Hot Wheels.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X