Şimdi Ara

Forza Horizon vs NFS : Most Wanted ? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Xbox One

quote:

Orijinalden alıntı: Sir Maximus

öğrenciyiz biz Çağlar abiii

edit:haberdar et butonu:)

Lotodan para çıkarsa benden sana 80" 4K TV hediye ama bir şartla: Tüm Sony ile ilgili haberlerde PS4'ü yerden yere vuracaksın.

Gel bakalım pembiş,aldım gardımı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tazmania_TR

quote:

quote:

Lotodan para çıkarsa benden sana 80" 4K TV hediye ama bir şartla: Tüm Sony ile ilgili haberlerde PS4'ü yerden yere vuracaksın.

Gel bakalım pembiş,aldım gardımı.

Dostum ne diyor bu ya?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: LED ZEPPELIN

Forza horizon un yaninda most wanted in adi bile anilmaz.

+1

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Düzenli olarak Soni yetkililerini e-mail bombardımına tutarım, Soni alma aldırma diye imza kampanyası başlatırım, kahrolsun Soni diye milleti galyana getiririm, sokaklara dökerim, Sony mağzalarının önünde açlık grevi yaparım...

Edit: Duran adamın eline Microsoft pankartı verip Sony mağzalarının önünde durması için gerekli yardımı sağlarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheMEA -- 20 Temmuz 2013; 11:29:18 >

• Forza nfs den 4 gömlek üstün bir oyun

Oyunun kralı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asus1981 -- 20 Temmuz 2013; 13:29:33 >
  • Forza tabikide nfs most wanted 1 den sonra iyice bozdu hele most wanted 2 hiç güzel değil senrayo yok birşey yok her tarafta araba sürekli değiştir değiştir bin bir yerden sonra sıkılıyorsun yoldaki araçlar tam bir felç korna çalıyorsun tepki yok avanak avanak dolanıyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: UNDERGROUND RAP

Forza tabikide nfs most wanted 1 den sonra iyice bozdu hele most wanted 2 hiç güzel değil senrayo yok birşey yok her tarafta araba sürekli değiştir değiştir bin bir yerden sonra sıkılıyorsun yoldaki araçlar tam bir felç korna çalıyorsun tepki yok avanak avanak dolanıyorlar

forza horizon'da da yapay zeka o kadar iyi değil.
    yoldaki arabalara dikkat edersen,saçma sapan sollamalar yapıyorlar.
    arada birbirlerine çarpıyorlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: UNDERGROUND RAP

Forza tabikide nfs most wanted 1 den sonra iyice bozdu hele most wanted 2 hiç güzel değil senrayo yok birşey yok her tarafta araba sürekli değiştir değiştir bin bir yerden sonra sıkılıyorsun yoldaki araçlar tam bir felç korna çalıyorsun tepki yok avanak avanak dolanıyorlar

forza horizon'da da yapay zeka o kadar iyi değil.
    yoldaki arabalara dikkat edersen,saçma sapan sollamalar yapıyorlar.
    arada birbirlerine çarpıyorlar.

doğru bazen geliyor ama mostwanted 2 de başıma daha çok geldi olay keşke videosunu çekseydim ilk defa kırmızı ışıkda duruyum dedim öyle birr oyunda durdum karşıdan araba geçerken başka bir araca çarptı geriye gelmeye çalışıyor başka bir araca çarpıyor sonra direklere çarpıyor dedim ne yapıyor bu benide geçti trafik canavarlığında fazla dayanamadım geriye çektim hızla geldim çarptım dursun diye

• Forza alınmalı.Hem oynanabilirlik hem de bol zaman alması
  • Forza daha sağlam.
  • Yeni çıkan most wanted oyunu kesinlikle rezalet bir oyun efsane bir ismin içine ettiler oysaki ilk most wanted oyunu harikaydı benim için en iyi yarış oyunudur ilk çıkan most wanted. Forza horizonda gayet güzel oyudur most wanted (2012)'den çok daha iyidir xbox'ta zaman buldukça oynarım.
  • Forza horizon neslin sonunda cikmasina ragmen bu nesilin arcade race krali unvanini sonuna kadar hakediyor..xbox one da horizon 2 yi ultra grafiklerde dusunemiyorum bile..

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.