Şimdi Ara

Forza Motorsport 5 (ANA KONU - İlk Next-Gen Yarış Simulasyonu!) (113. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.310
Cevap
10
Favori
68.587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 111112113114115
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • forza 4 ve forza 5 oynayanlar ekleyebilir : lilililerle
  • bugsymaloone kullanıcısına yanıt
    Forza 5 için bence alınır. Horizon için çok tavsiye edemem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xone ölmüş, hiç oynayan da yok muhabbet de yok bu tarafta

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba üstadlar, yarış oyunlarıyla hiç mi hiç aram yoktu lakin konsol ile gelen forza 5 yi yükledim acayip hoşuma gitti. Gerçi asisted olarak oynuyorum yapay zeka benim yerime fren yapıyor vs vs. Diğer türlü virajları dönemiyorum sim moduna alınca. Acaba direksiyon setiyle oynasam daha mı zevk alırım. Şöyle işimi görebilecek bir direksiyon seti tavsiyeniz varmı ? Çok pahalı olmayan
  • Direksiyonla çok daha zevkli oluyor bundan emin olabilirsiniz Buna bakabilirsiniz hocam

http://www.aralgame.com/beta/thrustmaster/thrustmaster-ferrari-458-spider-direksiyon-xbox-one-aksesuar
  • xbox one oyunları şu anda ingilizce sitede BLACK FRIDAY dolayısıyla çok iyi indirimde.
    Ama almak istediğimde türkçe siteye gönderiyor.
    Orada da fiyatlar 5 kat pahalı. Ne yapmam gerekiyor?
    Sadece lisans kodu satın almak istiyorum, sonra giricem ve internetten indiricem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tonimotto

Merhaba üstadlar, yarış oyunlarıyla hiç mi hiç aram yoktu lakin konsol ile gelen forza 5 yi yükledim acayip hoşuma gitti. Gerçi asisted olarak oynuyorum yapay zeka benim yerime fren yapıyor vs vs. Diğer türlü virajları dönemiyorum sim moduna alınca. Acaba direksiyon setiyle oynasam daha mı zevk alırım. Şöyle işimi görebilecek bir direksiyon seti tavsiyeniz varmı ? Çok pahalı olmayan

Bence önce assistsleri yavaş yavaş kapatarak alış ondan sonra direksiyona geç. Assisted brake yerine ABS on yapabilirsin. Otomatik vites yerine de manual yap. Daha sonra zamanla ABS ve tcs kapat.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: megamefta

quote:

Merhaba üstadlar, yarış oyunlarıyla hiç mi hiç aram yoktu lakin konsol ile gelen forza 5 yi yükledim acayip hoşuma gitti. Gerçi asisted olarak oynuyorum yapay zeka benim yerime fren yapıyor vs vs. Diğer türlü virajları dönemiyorum sim moduna alınca. Acaba direksiyon setiyle oynasam daha mı zevk alırım. Şöyle işimi görebilecek bir direksiyon seti tavsiyeniz varmı ? Çok pahalı olmayan

Bence önce assistsleri yavaş yavaş kapatarak alış ondan sonra direksiyona geç. Assisted brake yerine ABS on yapabilirsin. Otomatik vites yerine de manual yap. Daha sonra zamanla ABS ve tcs kapat.

Eyvallah dostum önce iyi kötü sim moduna alış , ondan sonra direksiyon al diyorsun :D Aslında mantıklı sim moduna alışamazsam ve direksiyon almış olursam titanfall oynarım artık direksiyon setiyle

• Oyunun bugun demosunu oynadim efsane olmus
    Xbox one kolu cok iyi dualshocku havada karada tokatlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar xbox one için en ucuz direksiyon seti hangisidir ?
  • Fujimi kaido pisti dlc paketlerinde filan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MAD MAX

Fujimi kaido pisti dlc paketlerinde filan var mı?

çıkmadı dlc olarak malesef. bu arada haftasonu bir forza 5 buluşması yapmaya ne dersiniz?
  • quote:

aynen bende küçüklüğümden beri yarış oyunu pek sevmem. ps1 de nfs oynardım ara sır. xbox360 a forza horizon almıştım ama sevmemiştim. One da forza 5 oynadım ilk kez bi araba yarışı oyununu sevdim. Aynen bende de yapay zeka fren yapıyor sürmek daha kolay oluyor böyle devam direksiyonla kesinlikle daha zevkli olur

• quote:

Orijinalden alıntı: THEKNIGHT

arkadaşlar xbox one için en ucuz direksiyon seti hangisidir ?

Seçenek yok ki ucuzunu araştırasın ;) thrustmaster ın bir ürünü var xbox one ile uyumlu ama fiyat performans olarak bence yerlerde sürünüyor.
  • Forza 5 te aldığım bir aracı sonuna kadar modifiye edip serbest yarislar yapmak istiyorum ama illegal car uyarısı alıyorum yarış öncesi. Birde yarışa başlamadan önce sıralama turu nasıl aticaz önde başlamak için.

• Selamlar herkese.

Acaba Asistan Sürüşü nasıl iptal edebiliriz? (Benim yerime fren vs. yapmasını istemiyorum)
  • Taşkın Mahmut kullanıcısına yanıt
    Asist secenegine gel ordan hard i secersen oto fren kalkar easy ve normal de oto fren olur.

• Benimde sorum su gecenlerde laferrariyi aldim test alaninda deniyim dedim ama araci 180 in uzerine cikaramiyorum sanki 180 de kitlenmis gibi 7.viteste olmama ragmen durum boyle internetten baktim adamlar kolaylikla 200 un ustune cikiyor bunun nedeni ne olabilir.

• elinde forza 5 disc olarak oynayan varsa,bi bakabilirmi oyun esnasında disk dönmeye devam ediyomu,kıllandım şimdi benim cihazdamı bi sıkıntı var.

• Boş pistte en iyi tur zamanı icin oynamak istiyorum ancak diğer araçlar oluyor. Pisti nasıl bosaltabilirim

• 
Sayfa: önceki 111112113114115
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.