Şimdi Ara

Forza Motorsport 6 (Yeni Nesil, En Kapsamlı Yarış Simülasyonu - ANA KONU) (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.295
Cevap
23
Favori
62.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Attila the Great

quote:

Orijinalden alıntı: yusufgulcemal

quote:

Orijinalden alıntı: Attila the Great

quote:

Orijinalden alıntı: yusufgulcemal

quote:

Orijinalden alıntı: Source

DirectX 12 bir devrim ciktiginda yapacagim GTX 980 ve Xbox One testlerini takip edersin

Yav he he yaparsin raad ol

Gül yüzlü biraz kendini geliştir. İnsan her konuyu aynı cümle ile troller mi. Hatta cümle bile değilde neyse...

Kardesim hersey karsilikli driveclub konusuna bulasan arkadaslarin olmasaydi yazmazdim merak etme ;)

Kimse bulaşmasada size bu bölümden çıktığınız yok ki.

Bak bakiyim bisey yazmis miyim ben bundan once. Bi kere ps mi alayim xbox mi diyen arkadasa rahatlik icin xbox, grafik ve exclusive icin ps al demistim. Hatta iki konsolun tum exclusivelerini de yazmistim ancak sizin bolum tarafindan topa tutulmustum. Hakediyorsunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yusufgulcemal kullanıcısına yanıt
    Driveclub konusuna Forza'yi yine PS fanatikleri soktu ve tartisma cikti. Bazi PS fanatikleri bunu seviyor maalesef.

• Adamlar metacritic'ten 71 almış özürlü oyunlarıyla neyin kafasını yaşıyorlar anlamak güç..

Dx12 etkili bir silahtır, ms doğru kullanırsa ki kullanıcak 4k gelmemesi için sebep yok

• Bizi yine ekranlara kitleyecek, Forza nasıl bir seridir arkadaş yok böylesi.
  • Vay arkadaş bu nasıl iki yüzlülüktür. Drive club konusundan çıkmayanlar burda neler diyor inanamıyorum. Birde drive club konusunda oyunu övüp burda karalayanlar var onlara da ayrı gülüyorum. Biride ciddi ciddi 4k oyun oynayacağını sanıyor allah akıl fikir versin ne diyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: S A M C R O

Vay arkadaş bu nasıl iki yüzlülüktür. Drive club konusundan çıkmayanlar burda neler diyor inanamıyorum. Birde drive club konusunda oyunu övüp burda karalayanlar var onlara da ayrı gülüyorum. Biride ciddi ciddi 4k oyun oynayacağını sanıyor allah akıl fikir versin ne diyim.

Şahsen girmiyorum PS bölümünde tartışmaya, sadece Xbox bölümündeyim.
    Esas olay şu...
    Source'nin PS4'ü var Driveclub'ü var, arabası var.
    Adamın doğal hakkıdır o bölümde yazmak, peki siz bir xbox one'ın 2 metre yanında bulundunuzmu, veyahut debriyaj pedalına ayağınız uzanıyormu? Hatta Lise diplomanızı aldınızmı?.

• quote:

Orijinalden alıntı: Xx_ARDA_xX

Bizi yine ekranlara kitleyecek, Forza nasıl bir seridir arkadaş yok böylesi.

Araba tutkunuyum, arabalara hastayım, arabamın üstünden inmiyorum kardeşim, benim bu tutkumu sadece Forza karşılayabiliyor.
    Ağzının tadını bilen Forza oynar.
  • hakikaten forza 1 numara butun konsollar arasinda..forza horizon un ise open world olmasindan dolayi ayri hayraniyim tamamen rakipsiz bir oyun konsollar icerisinde..arac cesitliligin cok fazla olmasida ayri bir artisi..

bu aralar mini cooper s 1965 modifiyeli ile online yarislarda egzoz dumanimi yutuyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jedi_masterr -- 19 Ocak 2015; 23:42:56 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Halleluja

quote:

Vay arkadaş bu nasıl iki yüzlülüktür. Drive club konusundan çıkmayanlar burda neler diyor inanamıyorum. Birde drive club konusunda oyunu övüp burda karalayanlar var onlara da ayrı gülüyorum. Biride ciddi ciddi 4k oyun oynayacağını sanıyor allah akıl fikir versin ne diyim.

Esas olay şu...
    Adamın doğal hakkıdır o bölümde yazmak, peki siz bir xbox one'ın 2 metre yanında bulundunuzmu, veyahut debriyaj pedalına ayağınız uzanıyormu? Hatta Lise diplomanızı aldınızmı?.

Hakan senin xboxone'nin var mı, veyahut araban.

• quote:

Orijinalden alıntı: GT_55

quote:

quote:

Esas olay şu...

Hakan senin xboxone'nin var mı, veyahut araban.

Alıntıları Göster
    sssssssssssssssssssssssssss

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1E1FC651D -- 2 Ocak 2019; 1:28:1 >

• Xboxone ?

• quote:

quote:

Esas olay şu...

1.80 in üstünde boyum var endişe etmeyin ayağım rahat bir şekilde pedala yetişir. Peki senin xbox one'ın var mı? Ya da ps4'ün? Bazıları gibi bölüme mesaj atmasın demiyoruz zaten! Gir drive club konusuna bak adamın mesajlarına yaptığı ikiyüzlülüktür.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Xx_ARDA_xX

Bizi yine ekranlara kitleyecek, Forza nasıl bir seridir arkadaş yok böylesi.

Araba tutkunuyum, arabalara hastayım, arabamın üstünden inmiyorum kardeşim, benim bu tutkumu sadece Forza karşılayabiliyor.
    Ağzının tadını bilen Forza oynar.

üstteki resmi küçültür müsün ?

• efsaneden yeni bilgiler yokmu yahu uzun zamandir konuda hareketlilik yok :) biraz nostalji yapayim dedim forza 5 oynuyorum bu ara grafikler hakikaten ucuk forza 6 da sadece AA eklesinler yeter :) ps4 driveclub konusunda hala driveclubun forzadan daha iyi grafikli oldugunu savunuyorlar trolluk ucmus dusunun artik adamlar cildirmis :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alican88 -- 8 Şubat 2015; 19:48:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alican88

efsaneden yeni bilgiler yokmu yahu uzun zamandir konuda hareketlilik yok :) biraz nostalji yapayim dedim forza 5 oynuyorum bu ara grafikler hakikaten ucuk forza 6 da sadece AA eklesinler yeter :) ps4 driveclub konusunda hala driveclubun forzadan daha iyi grafikli oldugunu savunuyorlar trolluk ucmus dusunun artik adamlar cildirmis :))

Driveclub ı oynadınızmı?
    Forza çoğu açıdan dc den üstün bir oyun ancak grafik konusunda değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ŞevketMarco -- 8 Şubat 2015; 19:50:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ŞevketMarco

quote:

Orijinalden alıntı: alican88

efsaneden yeni bilgiler yokmu yahu uzun zamandir konuda hareketlilik yok :) biraz nostalji yapayim dedim forza 5 oynuyorum bu ara grafikler hakikaten ucuk forza 6 da sadece AA eklesinler yeter :) ps4 driveclub konusunda hala driveclubun forzadan daha iyi grafikli oldugunu savunuyorlar trolluk ucmus dusunun artik adamlar cildirmis :))

Driveclub ı oynadınızmı?
    Forza çoğu açıdan dc den üstün bir oyun ancak grafik konusunda değil.

siz yenisiniz galiba:) ps4 e turkiyede 13 aralikta sahip olan nadir kisilerden biriyim xboxida ocak ayinda aldim yanlisi anlamayin yani ilk ciktigi gunden beri kullaniyorum cihazlari :) driveclubada bitireli cok oldu ama tekrar ustunden geciyorum,mesaja fazla takilmayin :)

• Yine "Xbox forumundaki konuları çöp etme timi" üşüşmüş Adam akıllı temizleyecek bir bölüm yetkilisi olsa şöyle çirkinlikler olmayacak.
  • Forza Motorsport 6 Hakkında Yeni Bilgiler Yakında Paylaşılacak

Forza Motorsport 6, duyurulduğunda çok fazla detay paylaşılmamıştı. Dün Microsoft'un pazarlama müdürü Aaron Greenberg oyununun çıkış dönemi hakkında yeni bilgiler paylaştı. Greenberg, geliştirici ekip Turn 10'in oyuncularla sürekli iletişim halinde olduklarını ve yakın zamanda oyun hakkında pek çok bilgi paylaşacaklarını söyledi.

Daha sonra Greenberg oyun için "Benim gördüğüm kadarıyla kimse Forza Motorsport 6 hakkında hayal kırıklığına uğramayacak." yorumunda bulundu. Son olarak Greenberg oyunun 2015 tatil sezonunda çıkış yapacak oyunlar arasında yer alacağını söyledi. Yani yeni Forza Motorsports oyununu 2015'in sonlarında veya 2016'nın başlarında görebiliriz.

Bunun yanında Greenberg, bu senenin E3 festivali düzenlenmeden önce pek çok Xbox One oyununun çıkış tarihinin oyuncularla paylaşılacağını söyledi.

Kaynak: BSC

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.