Şimdi Ara

Forza Motorsport 6 (Yeni Nesil, En Kapsamlı Yarış Simülasyonu - ANA KONU) (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.295
Cevap
23
Favori
62.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: alican88

quote:

Orijinalden alıntı: highmetin

Gece yağmurlu nurburgring r34 vs evo 8 diyorum sadece :) hava konusunda çok fazla beklentiye girdik gelmezse içimizde kalıcak :)

yagmuru anladimda gece zevki nedir yaw :) ne araba gozukuyor ne yollar gozukuyor..gece olmasin yagmur kar olsun :)

Onun zevki o zaten korka korka oynuyosun, hatayı affetmiyor.

Bu arada Forza 6 ne ara çıktı da efsane oldu anlamadım. Bu kadar gaza gelmemek lazım bence.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: F355 Challenge

quote:

quote:

Gece yağmurlu nurburgring r34 vs evo 8 diyorum sadece :) hava konusunda çok fazla beklentiye girdik gelmezse içimizde kalıcak :)

yagmuru anladimda gece zevki nedir yaw :) ne araba gozukuyor ne yollar gozukuyor..gece olmasin yagmur kar olsun :)

Bu arada Forza 6 ne ara çıktı da efsane oldu anlamadım. Bu kadar gaza gelmemek lazım bence.

forzalar herzaman efsaneydi..forza 6 da bizler icin efsane konumunda..gaza gelinecek bir durum yok zaten grafik olarak cok bir beklenti icinde de degiliz gerek forza 4 gerek forza 5 zaten grafik olarak yeterli durumda..forza 6 dan beklenti gece-gunduz dongusu ve hava sartlari..diger hersey forzada mevcut zaten :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• DirectX 12 bir devrim ciktiginda yapacagim GTX 980 ve Xbox One testlerini takip edersin

• quote:

Orijinalden alıntı: Souvrock

quote:

Orijinalden alynty: Source

Dx12 ile devrimsel grafiklere hazir olun

Dx12'yi pompalamak için Viral reklamy inGame sandyn hakkatten.

Hayırdır sizin cihaza daha yarış oyunu çıkmıyormu, sıkıntıdan burlardasın tabi, normal
    Ha bu arada, sınırsız banlı değilmiydin, alışkanlık oldu galiba istenmeyen yere geri dönmek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1E1FC651D -- 18 Ocak 2015; 17:24:37 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

forzalar herzaman efsaneydi..forza 6 da bizler icin efsane konumunda..gaza gelinecek bir durum yok zaten grafik olarak cok bir beklenti icinde de degiliz gerek forza 4 gerek forza 5 zaten grafik olarak yeterli durumda..forza 6 dan beklenti gece-gunduz dongusu ve hava sartlari..diger hersey forzada mevcut zaten :)

Forza'yı ne kadar sevdiğimi söylememe gerek yok sanırım ama Forza 5'le seri baya düşüş yaşadı bana kalırsa, efsane falan değildi Forza 5. Neyse umuyorum Forza 6 iyi olur yıllarca oynarız Forza 4 gibi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• milletteki bu gece gunduz merakinida anlamis degilim yahu goz gozu gormuyor gece yarislarinda. en sevmedigim yarislardir onlineda gece yarisi varsa direk cikarim yani gece yarisi kadar gereksiz olay yok su racing oyunlarinda..millet bu kadar sevdigine gore benim gozlerde sorun var heralde...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Forza'yı ne kadar sevdiğimi söylememe gerek yok sanırım ama Forza 5'le seri baya düşüş yaşadı bana kalırsa, efsane falan değildi Forza 5. Neyse umuyorum Forza 6 iyi olur yıllarca oynarız Forza 4 gibi.

forza 5 aslinda kotu degildi sadece eksikti..yani forza 4 un ustune poligon dan baska birsey koyulmamisti oyuzden kotu geliyodu..forza 4 ile cita bayagi yukselmisti forza 5 o citayi yukseltemedi malesef cunku yenilik yoktu oyle olunca oyun bize kotu geldi aslinda dedigim gibi kotu degil sadece eksikti..xbox onenin cikisina hazir hale gelmek icin aceleye geldigi belliydi..forza 6 ise bekleneni mutlaka karsilayacaktir diye dusunuyorum..dinamik hava sartlari,gece gunduz dongusu,2xAA yada 4xMSAA ile guzel bir forza oyunu olacaktir..

• quote:

Orijinalden alıntı: dragonbornx

milletteki bu gece gunduz merakinida anlamis degilim yahu goz gozu gormuyor gece yarislarinda. en sevmedigim yarislardir onlineda gece yarisi varsa direk cikarim yani gece yarisi kadar gereksiz olay yok su racing oyunlarinda..millet bu kadar sevdigine gore benim gozlerde sorun var heralde...

+1905..ne araba gozukuyor ne yol gozukuyor hele birde yagmur varsa Allaha emanet gidiyosun bende gece yarislarindan haz etmiyorum :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dragonbornx

milletteki bu gece gunduz merakinida anlamis degilim yahu goz gozu gormuyor gece yarislarinda. en sevmedigim yarislardir onlineda gece yarisi varsa direk cikarim yani gece yarisi kadar gereksiz olay yok su racing oyunlarinda..millet bu kadar sevdigine gore benim gozlerde sorun var heralde...

+1905..ne araba gozukuyor ne yol gozukuyor hele birde yagmur varsa Allaha emanet gidiyosun bende gece yarislarindan haz etmiyorum :)

sorma yahu online da haydi cikabiliyoruzda horizon 2 de mesela single modundaki yarislarada koymuslar gece yarislari. marifet birsey sanki su gece yarislari..onun yerine daha cok gunesin dogusu veya batisindaki saat dilimlerinde yarislar olsa daha iyi olurdu..atmosfer harika oluyor o yarislarda..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• alican88 kullanıcısına yanıt
    Gece yarışlarını ben de sevmiyorum. Olacaksa bile oyun içinde bir seçenek olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Attila the Great

Gece yarışlarını ben de sevmiyorum. Olacaksa bile oyun içinde bir seçenek olsun.

sormayin bide o gece yarislarinda hyper arabalarla yarismak dahada iskence saatte 250 km hizla giderken hicbirsey gorememek tam bir curcuna :))

• quote:

Orijinalden alıntı: Source

DirectX 12 bir devrim ciktiginda yapacagim GTX 980 ve Xbox One testlerini takip edersin

Hocam dx12 nin gerçekten bir etkisi olacağını düşünüyor musun? Xbox one sahibi olarak merak etmekteyim.

• DX12'nin verimli bir api olmasini bekliyorum (yayinlanan testler bunu gosteriyor) ozellikle pc'lerde devrim olacaktir ama xbox'da fayda saglayacaktir bununla birlikte xbox'in acilan bir cekirdegi ve Microsoft'un xbox'i verimli bir konsol yapmak icin duzenli olarak guncellemesi bu konsolun PS3'de ki gibi sonradan tam guce ulasmasini saglayacak. Guncellenen yazilim sayesinde esram performansida arttirildiginida unutmamak lazim. Yapilan tum bu islemler sonucu PS4 ile olusan cozunurluk farklarida gelecekte olmayabilir.

• quote:

DX12'nin verimli bir api olmasini bekliyorum (yayinlanan testler bunu gosteriyor) ozellikle pc'lerde devrim olacaktir ama xbox'da fayda saglayacaktir bununla birlikte xbox'in acilan bir cekirdegi ve Microsoft'un xbox'i verimli bir konsol yapmak icin duzenli olarak guncellemesi bu konsolun PS3'de ki gibi sonradan tam guce ulasmasini saglayacak. Guncellenen yazilim sayesinde esram performansida arttirildiginida unutmamak lazim. Yapilan tum bu islemler sonucu PS4 ile olusan cozunurluk farklarida gelecekte olmayabilir.

Cevap için sağol hocam. Takipteyim. Gelişmeleri paylaşırsan bizde bilgi sahibi oluruz.

• Forza Motorsport seriside DriveClub gibi pist yarışlarının olduğu bir oyun. Umarım bir nebzede olsa DriveClub grafiklerine yaklaşırlar. (Pek ihtimal vermiyorum ama bakıp görelim) Sonuçta her ikiside açık dünya değil belli bir piste odaklanıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: golf_R

Forza Motorsport seriside DriveClub gibi pist yarışlarının olduğu bir oyun. Umarım bir nebzede olsa DriveClub grafiklerine yaklaşırlar. (Pek ihtimal vermiyorum ama bakıp görelim) Sonuçta her ikiside açık dünya değil belli bir piste odaklanıyor.

Arkadaşım biri 60 fps biri 30 fps, nasıl yaklaşmasını bekliyorsun?
  • quote:

DX12'nin verimli bir api olmasini bekliyorum (yayinlanan testler bunu gosteriyor) ozellikle pc'lerde devrim olacaktir ama xbox'da fayda saglayacaktir bununla birlikte xbox'in acilan bir cekirdegi ve Microsoft'un xbox'i verimli bir konsol yapmak icin duzenli olarak guncellemesi bu konsolun PS3'de ki gibi sonradan tam guce ulasmasini saglayacak. Guncellenen yazilim sayesinde esram performansida arttirildiginida unutmamak lazim. Yapilan tum bu islemler sonucu PS4 ile olusan cozunurluk farklarida gelecekte olmayabilir.

Adamimsin

• Dx12 ile 4k olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: golf_R

Forza Motorsport seriside DriveClub gibi pist yarışlarının olduğu bir oyun. Umarım bir nebzede olsa DriveClub grafiklerine yaklaşırlar. (Pek ihtimal vermiyorum ama bakıp görelim) Sonuçta her ikiside açık dünya değil belli bir piste odaklanıyor.

driveclub grafiklerini forza 5 zaten fazlasiyla yakalamisti hatta gecmisti ne driveclubu..zaten forza 6 da grafiklerle ugrasmalarina gerek yok..hava sartlari,gece gunduz dongusu,pist, birde AA koysunlar yeter grafikler yada araba modellemeleri zaten en ust seviyede..

• quote:

Orijinalden alıntı: GT_55

Dx12 ile 4k olur.

Yediremiyorsunuz. Böyle saçma yorumlarla geliyorsunuz.
    Çünkü elinizde elle tutulur yarış oyunu yok, gözleriniz sulana sulana forza 6 haberlerine bakıyorsunuz.

Hayır. SİZİN KONSOLUNUZDA YOK. GELMEYECEK.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.